Orakelkort och kraftdjursbudskap 23/4 – 3/5

2

Resa

I lite drygt en vecka är jag på resande fot, jag ska besöka olika kompisar som jag har försummat de senaste åren. Därför är dagens kort för den tiden jag är borta. Jag kommer att jobba på Tarotguiderna som vanligt men datorn får stanna hemma.

Min son som är en mycket trevlig ung man (är lite partisk men vad sjutton 😀 ) ska ta hand om katter och hus. Men jag kommer att sakna dom som vanligt när jag beger mig iväg någonstans.

Som vanligt så packar “the boys”, de tänker inte vara kvar här hemma när jag sticker iväg. Ja förutom två stycken som får stanna kvar och vakta huset deras. Dessa två verkar aldrig få följa med någonstans, enligt Ian är det för att de har dåligt ölsinne 😀 Hmmm är börjar jag då fundera eftersom det tydligen dricks öl i parti och minut bakom mitt hus, hur är de då?

Jag har ju sett “the boys” stå utanför med ölstånkor i händerna lite då och nu, sett hur de sitter och sjunger och hur de slåss låtsaslekar när de är fulla. Hört deras skrål och olika sånger. Fått frågan om jag vill ha en öl (vilket jag artigt tackat nej till 😀 ) sett hur de sitter och grillar och dricker öl, sett de tagit med öltunnor från Storsjöyran. Ja de gånger jag inte har sett de med en ölstånka är färre än de där det har en i näven.

Tror inte jag vill veta då hur de två som får stanna kvar är bland folk 😀

Mina arbetstider för den här tiden är

Torsdag 25/4 kl.16-19

Fredag 26/4 kl. 10-13 och 16-19

Söndag 28/4 kl 13-16 och 18-20

Måndag 29/4 kl 13-16

Onsdag 1/5 kl 14-16 och 17-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Berget pratar om utmaningar och saker som kan vara i vägen, men det pratar också om att övervinna svårigheter och att klara av dessa utmaningar som kommer, när det känns som tyngst och du tycker att berget är för svårt att klättra. Ta ett steg i taget, när du behöver så hämta andan och vila, ta en utmaning i taget i stället för att försöka flytta hela berget. När du kommit till toppen är det alltid lättare på vägen ned och då har du övervunnit de utmaningar som kommit i din väg. När nästa berg kommer i din väg, se inte hur högt det är utan hellre hur spännande det ska bli att klättra upp igen, när du står på toppen igen så jubla över ett gott dagsverke och känna tillfredsställelsen i att klara av din utmaning.  Du klarar det. När så nästa berg dyker upp, kommer det att vara i form av en låg kulle

Oracle of Mystical Moments


Det här kortet symboliserar beskyddare, nattens under, storebror och vänskap.
En elefant bär två stycken ugglor på sin rygg, det är en mor och hennes lilla unge. Hon har lagt sin vinge till beskydd över den lillas huvud. Elefanten går genom natten och ur hans snabel kommer stjärnor. Han har kontakt med magin och undren, elefanten är en beskyddare, en stark skuldra att luta sig mot när som helst man behöver det. Även när det är mörkt kan du känna dig säker med honom.
Att ha någon att kunna luta sig mot när det är svårt är ovärderligt, de starka skuldrorna finns runt omkring dig även när du inte ser det, de kommer från hålla du kanske inte kunde tänka dig och håller dig tills du är på benen igen. Även under mörka tider finns det alltid någon där för dig, om inte i fysisk form så i andeform. Dina hjälpare finns alltid där för dig för att kunna stötta dig och hjälpa dig i dina beslut. Fråga dom och var uppmärksam på svaren.
Spindelapa

Aztekernas spindelapa är kopplad till Xochipilli guden för blommor, dans och poesi. En lycklig dag för dig. Köp eller plocka blommor åt dig själv.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.