Orakelkort och kraftdjursbudskap 22/4

2

Det femte elementet

Spirit eller ande, det element som finns i alla men som inte syns. Det är det element jag arbetar med mest i mitt arbete som medium, prästinna och häxa. Dess färg är vit och har ingen speciell könstillhörighet.

För mig är det här elementet det som binder ihop allt, det som finns kvar den dagen vi går över till andra sidan. Den gudomliga materian vi alla tillhör oavsett religion.

Jag använder min ande när jag pratar med andra andar, med Freja och de andra gudomarna, när jag pratar med väsen och knytt. När jag gör spells och skickar iväg och när jag känner av det som finns omkring mig.

Utan det här elementet kunde jag inte arbeta och vore avstängd från universum. Det vore som att vara avstängd från smaker, lukter, hörsel, syn och världen runt omkring mig. Ande är själva essensen av mig och alla runt mig. Här kan jag också känna igen vissa delar av de andra elementen. Andar kan stryka mig över kinden och jag känner en enorm kärlek från dom, en kärlek som är svår att förklara. Andra andar är förbannade och där står jag i en storm av känslor.

Jag är ödmjuk och tacksam för att jag har den här möjligheten att arbeta med anden och känna den smeka mig ömt mig ibland när jag behöver det.

Jag vill att vi dag och skänker en tanke till de offer och anhöriga som drabbades i terrorattacken i Sri Lanka.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 14-16

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Hund
Detta kort symboliserar vänskap, trohet, lojalitet, support och någon att lita på.
Se dig omkring, du har vänskap närmare än du tror, den sortens vänskap som sträcker sig genom flera liv. Vilka vänner kan du lita på? Vilka vänner klarar du dig utan? Vilka finns alltid där för dig och är din vän i vått och torrt. Vad letar du efter i en partner? Vänta dig en kärlek där grunden är vänskap, trohet, lojalitet och support så finner du den. Vad vill du ha av din partner? Var viss om att just du är värd, vänskap, trohet, lojalitet och support i ditt förhållande och nöj dig inte med mindre. Förvänta dig allt det här och ge också det tillbaka, en stark vänskap eller partnerskap byggs på ett förtroende som är orubbligt och du är verkligen värd det.

Kraftdjursbudskap

Snöleopard

Bor bland höga ber. Det tibetanska helgonet Milarepa blev till en snöleopard. Han säger att du lugnt ska invänta rätt ögonblick att handla.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.