Orakelkort och kraftdjursbudskap 19/4

5

The Boys

Flera har skickat hälsningar till “the boys” och för varje gång så får jag ett glatt Hoorraaayy till svar, helst Sean (den snygge) är mycket förtjust i att damer hälsar och för varje gång så flexar han musklerna (med bar överkropp) och ser väldigt stolt ut. Jisses vad ni uppmuntrar dom och dom älskar det.

Så till det här med påsk och “the boys” i går började det….

Det har pyntats hej vilt här utanför, tack och lov var det ingen som klädde ut sig till häxa (när jag skriver det här så kommer en av dom springande utklädd till häxa 😀 ) (skakar på huvudet och skriver vidare 😀 ) Det har lagts ut målade ägg, satts upp fjädrar, några har kutat omkring med kaninöron på huvudet. I morgon ska tydligen det bli en stor middag här, med allt vad det innebär i mat. Ägg står tydligen högt på agendan eftersom det är ett potenshöjande medel ( jisses jag vill inte ens tänka den tanken 😀 )

Eftersom de definitivt inte är vegetarianer så kommer även helstekt gris vara på menyn och så klart öl. Tunnor av öl har rullats fram 😀 tack och lov att jag ska vara borta i morgon så jag slipper höra på skrålet utanför. Jag älskar verkligen mina pojkar, de gör livet mycket roligare här i skogen. De ger mig många morgnar en stor kram och jag känner kärleken från dom även när de häcklar mig.

Okej..

När jag skriver det här så ser jag ett par tre stycken jaga kaniner 😀 för att leta ägg tydligen….

Jag lämnar dom till det och förbereder mig för jobb på Tarotguiderna 🙂

Där finns jag idag mellan kl 10-12 och 15-18

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Fåglarna
Det här kortet symboliserar kommunikation, ett telefonsamtal, ett sms, en dejt, möten mellan syskon, älskande eller en partner.
Kortet handlar om skvaller, att föra vidare information av ett positivt slag. Många gånger handlar en relation ofta mer än om två personer, här visar det att fler kan ha åsikter men att det i det här fallet är av positiv art. Lyckönskningar eller en vilja av att para ihop två finns nu. Ta vara på den här energin som kommer i form av information där du får framåt i ditt kärleksliv. Nu är tid att paras ihop för att det som var delat ska helas. Detta sker genom att universum behöver repareras och att kärleken ska styra framöver i stället för hatet. Många bäckar små hjälper till att få ett stort flöde av kärlek. Var med i den energin som fåglarna är med varandra i stora flockar. Se det positiva i den information du kommer att få, låt ditt hjärta vara med i energin och låt inte rädslan stå i vägen för din lycka.
 

Kraftdjursbudskap

Fjäril

Symbol för återfödelse och förnyelse i många kulturer, säger att du får chans till en nystart som blir mycket fördelaktig för dig.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.