Orakelkort och kraftdjursbudskap 18/4

4

Glad Påsk fina läsare

Må gott under helgen och ta hand om er

Kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

LenormandorakelKompassen
Det här kortet symboliserar hur man hittar sin väg, att det finns ett beslut man måste ta eller att fokusera på vilken riktning man ska gå i.
Låt inte din inre kompass snurra runt. Sätt upp ett mål och försök sedan att nå det på bästa sätt. Det är dags att ta beslut nu som gynnar dig och din väg framåt. Det kan vara i kärlek, arbete, fritid eller studier. Se åt vilket håll din kompass visar, se vad som finns framför dig för att du ska nå ditt mål. Rör dig sedan åt det håll den riktar sig. Ta hand om dig under resans gång och stanna upp då och då för att se om kompassen inte har rört sig och det är dags att gå i en annan riktning en stund för att komma till ditt mål. Se var din kompass styr dig till för personer som kan hjälpa dig till ditt mål. Ta deras hjälp när det är nödvändigt och se sedan var din inre kompass riktar dig mot för nytt mål i livet.

Kraftdjursbudskap

Coyote

Den vargliknande som i navajo indianernas mytologi skapade Vintergatan genom att kasta ut en påse stjärnor. Han säger att om andra dröjer, dra igång din plan själv.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.