Orakelkort och kraftdjursbudskap 17/4

1

Eld

Det element som jag på ett sätt tycker bäst om men som också jag har mest respekt för. De andra elementen är på sitt sätt i bland destruktiva men det går att känna på dom, smeka dom och låta sig vaggas av dom.

Inte elden.

Den är förstörande som vi såg för några dagar sedan när den vackra Notre Dame förstördes av elden, tack och lov kunde mycket räddas. Den bränner och är en förgörande kraft. Elden för mig är att bränna bort det man inte behöver, att ta hjälp av elden när jag behöver kraft att stå stark. Elden är värme och mys när man sitter vid en lägereld. Att sitta och titta in i eldsflammor och se de eldsandar som finns där är lugnande och fascinerande.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Björn
Det här kortet symboliserar styrka, hälsa och försvar, finanser och mat.
Se din egen styrka, var den björnmamma som försvarar sina ungar, ta fram din styrka när du behöver den och låt inga andra trycka ned den. Du är stark, du klarar av det du vill göra och du kommer att gå stärkt ur den svårigheter du har haft eller har. När livet slår ner dig ta fram björnen inom dig och res dig och ryt. Har du en auktoritär person i närheten av dig, se varför den har en vilja att trycka ned dig och låt sedan den vetskapen göra dig starkare. I dig själv finns den här styrkan och du kan plocka fram den när som helst oavsett om det gäller kärlek eller arbete.

Kraftdjursbudskap

Paradisfågel

Legendernas regnbågsfärgade paradisfågel som bodde i livets träd säger att du ska tro på dina drömmar. Gör något litet dagligen för att förverkliga dem.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Pingback: Med björnen som kraftdjur.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.