Orakelkort och kraftdjursbudskap 15/4

0

Jord

Det här element är så mycket mer än bara jord, det här är moder jord, myllan som det växer i, dit ens kropp återvänder när man går över, gömställen åt maskar och andra levande ting, där träden har sina rötter, jordskorpan, det vi går på, ett stort levande väsen, hon som föder oss och vår moder.

Precis som med luften och vattnet finns här en destruktiv kraft som är många gånger mycket värre, jordbävningar, det är en sådan enorm kraft att vi aldrig kan förstå den. När moder jord skakar på sig så står vi handfallna inför hennes kraft och ändå så fortsätter vi att förstöra. Vi behöver ta hand om henne bättre och för varje minsta sak vi gör så hjälper vi henne.

Elementet jord ger mig otroligt mycket när jag arbetar med det. Att sticka ned fingrarna i myllan på våren när tjälen har gått ur marken och jorden börjar bli mjuk och varm , att gräva i jorden för att sätta frön, att gå barfota på gräsmattan och sticka ned tårna i den och känna moder jord under, att känna kraften från henne när man tar kontakt med moder jord, att gräva ner spells för långtidsverkning och att bara sitta i solskenet och känna hennes pulserande hjärtslag är underbart.

Det finns så många sätt att jobba med det här elementet att jag antagligen aldrig kommer att lära mig alla, jag ser fram emot att fortsätta lära mig om hennes mysterier och krafter, att sticka ned fingrarna i jorden och känna hennes livskraft i även de minsta jordkorn.

Lenormandorakel


Parken
Det här kortet symboliserar en öppen offentlig plats, ett återseende, en konsert, affärsmöte, ett kalas, en fest, en picknick och en viloplats.
De närmaste veckorna eller dagarna kommer ett kärt möte att ske, ett möte du längtat efter ett tag och som du sett fram emot, det kan vara en vän, en kärlek eller möte med nära och  kära. Det här mötet kommer att andas frid, ro och lycka för det har varit på gång ett längre tag och vi dina hjälpare har satt bollen i rullning för att det här mötet ska ske. Gamla sår läks, gamla gräl glöms och det andas en känsla av lycka över mötet.
Nu är också dags att gå ut i det offentliga livet, gå på en konsert, ett kalas, varför inte ta en picknick i det gröna? Eller lägg dig bara på gräsmattan i en park en stund och titta på himlen. Det här kortet visar att det dags för frid, ro och lycka i ditt liv.

Kraftdjursbudskap

Landsköldpadda

Kallas för den svarte krigaren i kinesisk folktro och styr över vintern och norr. En långsam, säger väg passar bäst just nu. Läs det finstilta.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.