Orakelkort och kraftdjursbudskap 12/4

1

Vatten.

Elementet vatten är det element som jag förknippar med gudinnan Ran , hennes tid är på hösten. Vattnet är som luften en kraft som är i konstant rörelse. Det är kvinnlighet, månen och skymning. Vattnet är känslor och att inte stoppa upp flödet i ens liv. Dess väderstreck är väster.

Vattnet är som luften. Det kommer i så många olika varianter som jag använder mig av. De kan vara det stormande havet med stora vågor eller det kan vara den stilla kluckande bäcken som ger en ett lugn när man lyssnar på den. Vattnet är livgivande och det element som nu förstörs mest av oss människor.

Jag använder elementet vatten till mycket, jag spår i vatten, står vid stranden när det stormar för att känna kraften i vattnet och för att skölja bort det som inte behövs, låter vattnet från en bäck glida genom mina fingrar för att känna det mjuka vattnet läka sår, hör på det kluckande ljudet av vatten när jag sover i båten (sover som en stock till det ), glida ned i det kalla vattnet i Storsjön och låta det omfamna mig med dess svalhet och mjukhet och känna hur jag flyter i dess famn. Att jobba med vattnet är en glädje och en lycka som jag många gånger inte förstår men som jag tar till mig.

När jag har arbetet med vattnet för en kund så använder jag det mest till att låta det skölja bort det som har varit, spår i det och att kunden får kraft att följa sitt flöde. Att kunden får kraften att följa sitt flöde och inte stoppa upp sina känslor.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 11-13 och 16-19

Välkomna att ringa


Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Önskebrunnen
Det här kortet symboliserar , önskningar, resurser, kreativitet och helande, om du tittar in i brunnens djupa mörker kan du se dina innersta tankar och önskningar. Se inom dig vad du vill ha ut av livet, vad är det som fattas och vad är det som du kan nå på egen hand. Var inte rädd för att önska dig till universum. Vilka sanningar vill du ska uppdagas? Hur ska du nå dina drömmar? Sitt en stund stilla och gå ned i dina egna djup för att se både sanningar och önskningar. Gör sedan dina önskningar verkliga genom att redan se att de har slagit in. Det här kortet lovar mycket men varnar också för att det kan komma sanningar som gör ont och önskningar som slår in som ibland inte är bra. Så var noga med vad du önskar och se vilka konsekvenser det kan få.

Kraftdjursbudskap

Orm

Ikon för St Brigit på Irland och den keltiska gudinnan Brighid, säger att liksom ormen ömsar sitt skinn på våren kan du lämna gamla sorger bakom dig
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.