Orakelkort och kraftdjursbudskap 9/4

0

Att arbeta med andevärlden är för mig att hålla en balans i att ge och ta.

För mig är det otänkbart att inte ge tillbaka på det sättet jag kan. Jag har ynnesten att kunna få arbeta med det jag älskar mest. Att dagligen få arbeta med och för andevärlden ger mig den livskraft jag behöver och när jag är deppig eller nere finns de alltid där. Därför är det extra viktigt att jag också ger tillbaka när jag kan.

Här är det i de flesta fall andevärlden som styr. De talar om för mig när jag ska hjälpa någon utan att ta betalt. De visar mig också många gånger de personer eller djur jag ska hjälpa på de mest konstiga sätt. Genom möten som jag trodde skulle vara korta och som har blivit till en vänskap, där jag hjälper personen med sin andliga utveckling till att vänner har hört av sig och bett mig leta reda på en hund eller katt. Här kan jag få direkta order ibland att min hjälp ska vara gratis eller så vet jag bara att det här gör jag utan att ta betalt.

Jag ger även tillbaka på andra sätt till andevärlden. Att tacka dom är en självklarhet för mig. Att hjälpa de andar som fastnat mellan dimensionerna är en annat sätt att hjälpa. Tanken att jag bara skulle få och få från andevärlden har aldrig slagit mig, för mig är det ett egoistiskt sätt att tänka. Det krävs balans i allt och även i den här delen. Andevärlden ger mig så otroligt mycket, det jag ger tillbaka är bara en liten del av vad jag får och jag har nog ett innestående konto på att ge tillbaka som kommer att sträcka sig genom flera inkarnationer 😀 Det är inget som skrämmer mig utan jag gör det villigt och med glädje. Jag ser fram emot att vara ett verktyg och en kanal för andevärlden både i det här livet och de som kommer efter.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-15

Välkomna att ringa.

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Förstoringsglaset
Det här kortet symboliserar att titta närmare på saker och ting, att analysera och att vara kritisk.
Se det som behöver ändras och försök vara analytisk och kritisk, vad kan du göra för små saker för att ändra din relation, ditt arbete eller ditt fokus. Många gånger kan små saker ändra det som känns stort och svårt. Kanske behöver du se djupare på saker för att allt ska falla på plats. Att ändra på en energi som inte för en framåt kan många gånger vara svårt och besvärligt. Man ser bara det stora och glömmer att en liten tuva kan stjälpa ett stort lass. Behöver du älska dig själv mer för att din relation ska bli bättre? Behöver du kanske ändra dina energier i små steg för att kärleken ska komma in? Behöver du börja söka ett annat arbete eftersom du inte trivs där du är nu? Nu är tid att transformeras och att göra det du vill göra snarare än det du känner att du måste göra.

Kraftdjursbudskap

Vit elefant

Den vita elefanten är helgad åt Buddha eftersom den upplyste hans mor Maya om sonens födelse. En önskad gåva eller impulsköp kan komma till pass trots allt.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.