Orakelkort och kraftdjursbudskap 8/4

0

I mitt tredje år för att bli Månprästinna så ingår ett projekt som ska sträcka sig under året. Där man ska utmana sig till att göra något som är utanför sin komfort zon.

Jag har nu bestämt mig för att skriva en bok 🙂 Det här har jag skrivit om förut och är som jag sagt förut rätt livrädd 😀 Det har varit svårt att veta vad jag ska skriva om, det finns så många andliga böcker och jag skriva om något som ingen annan skrivit om. Efter mycket stötande och blötande så fanns svaret mitt fram för mig ( eller i alla fall vid sidan av mig som nu 🙂 )

Ian..

Har bestämt mig för att skriva om min resa med min guide, skottarna och vad han/de har gjort för mig. Lyckan i att få kontakt med sin guide, att lära känna honom och den väg vi har gått, att skriva om jobbet som ligger bakom att lära känna honom och den trygghet man känner att ha honom nära. När han skäller på mig och när han håller mig för att jag är ledsen.

Att utmana sig själv, är bra och andevärlden uppmuntrar det för att man ska gå framåt och inte stå still. Det kan vara allt i från som i mitt fall börja skriva en bok till att gå på första dejten med den man tycker om. Att göra något som är lite skrämmande och övervinna det hindret bygger en självkänsla. Stå starka kära vänner, utmana er själva och var viss om att ni alltid har ert andeteam runt er för att hålla er.

Kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 14-16.

Välkomna att ringa.

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Oracle of Mystical Moments

The Journey
Det här kortet symboliserar, kärleken för äventyr, nyfikenhet och uppskattning.
En ung flicka rider försiktigt en hjort. Både flickan och hjorten har roligt på sina äventyr. De är lekfulla och nyfikna. Ibland blir vi så fast i var vi ska någonstans i livet så att vi glömmer att uppskatta resan och ha roligt. Om vi glömmer de små sakerna på vår väg i livet som känslan av mjukt gräs under bara fötter eller den villkorslösa kärlek som finns från ett djur, så missar vi de små dyrbara stunderna i livet. En ny vän eller bekantskap som har en annan livssyn eller väg kan ibland hjälpa oss att se de saker vi har förbisett.
Var nyfiken, var äventyrlig, se de små sakerna i livet. Lek och ta fram ditt barn igen med dina vänner och nya bekantskaper. Gör det till ett syfte att se något nytt eller lära dig något nytt varje dag. Ta till vara varje dyrbar stund i livet och få det att få dig att blomstra.

Kraftdjursbudskap

Fågel Fenix

Den gyllene fågel som i österländsk mytologi brann upp vart femhundrade år och återföddes ur askan. Han säger att små mirakel faktiskt sker – misströsta inte.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.