Orakelkort och kraftdjurbudskap 5/4

0

Gudinnan.

Att gå med ett av gudinnans ansikten . Jag har de senaste dryga två åren valt att gå med Freja . Det är svårt att förklara känslan att gå med henne.

För mig som aldrig varit speciellt religiös är det en minst sagt konstig känsla, att tillhöra en gudom som man litar fullständigt på. Att höra henne, se henne och känna när hon håller mig. Freja har ett förhållningssätt till mig som jag både behöver och ibland kan känna mig frustrerad över. Många gånger har hon sagt och visat att hon är jag och jag är hon. Det här har fått mig att vilja separera på när jag t ex älskar henne och när jag älskar mig själv. Här har hon inte tillåtit mig att komma undan. Om jag är hon och hon är jag så kan jag helt enkelt inte separera de två. Det här har varit en hård läxa att lära och jag måste erkänna att jag inte riktigt är där än.

Att älska sig själv är det svåraste du kan göra.

Att förklara hur det känns att gå med henne är enorm svårt, hur förklarar man att man litar så mycket på sin gudinna att du är villig att lägga ditt liv i hennes händer? Många som jag möter som jag berättar det här för, tror antingen att det brunnit totalt för mig eller att jag är någon religiös fanatiker. För mig är det viktigt att göra det här, hur ska jag annars kunna vara hennes prästinna? Hur andra som har dedikerat sig till prästinnor gör,eller vilket förhållningssätt de har till henne lägger jag mig inte i. Det är mellan dom och gudinnan.

Men för mig var det viktigt och jag förstod det inte förrän för ca en månad sedan. Kalla det en uppenbarelse eller vad som helst, det var rätt tråkig uppenbarelse i vilket fall som helst 😀 jag satt inte framför altaret eller mediterade utan var ute och gick med hunden på morgonen i en stor tröja, långfillingar och storstövlar 😀 Jag stannade i steget och bara insåg att så här är det och måste vara för mig. Ska jag vara prästinna måste jag gå “all in” eller inte alls.

Min resa med henne är långt ifrån fullbordad i den meningen att jag lärt mig allt jag kan, den här resan kommer antagligen att sträcka sig över flera liv och jag ser fram emot den. I den här inkarnationen jag har nu så får jag göra det bästa jag kan. Mer går inte och visst kommer jag att snubbla ibland, gräla med henne ibland och även gråta ut i hennes famn. Men framför allt så är det här en rolig och givande resa med mycket insikter.

Ha en underbar Frejas dag.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-18

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel

Klockan
Det här koret symboliserar tid, nutid, dåtid och den tiden som ligger framför oss.
Klockan tickar är och livet är kort så även i naturen. Därför ska vi ta tillvara varje sekund och leva vårt liv så fullt vi kan. Det här kortet är en påminnelse om vår dödlighet, klockan går alltid framåt och så behöver vi också göra.
Det är kortet som pratar om att utnyttja vår tid väl och ugglan på kortet visar på just det.
Det här är också kortet som pratar om att något kan ta tid och man behöver ha tålamod, det visar också på att tiden kan rinna iväg alldeles för snabbt. Att leva här och nu när man behöver det.
Vad betyder det här kortet för dig just nu? Behöver du kanske till och med stanna upp för att se i vilken riktning du ska gå för att tiden ska komma igång igen?


Kraftdjursbudskap

Elddrake

Sveder jorden när hon passerar och helande blommor växer i hennes fotspår. Säg vad du tycker varje ny dag med ditt eget unika märke.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.