Orakelkort och kraftdjursbudskap 3/4

2

Vi har kommit till den sista runan i Utharken, Feh.

Runan uttalas bäst som fä, Det är samma som fä som i betydelsen tamdjur och boskap. Feh står för rikedom och materiella ting, välstånd, välgång, jaktlycka och förnöjsamhet. Det är en runa som har att göra med uppnåendet av ens mål och önskningar i mellanvärlden, men den har också en andlig och känslomässig dimension.

Dess mörka sida är en överdriven fixering vid materiella tillgångar eller frånvaron av materiella tillgångar. Den kan innebära hinder för att förverkliga eller slutföra det vi har tänkt oss.

Feh är den sista runan i Utharken och det innebär att den står för slut och fullbordan. Ett kretslopp avslutas, men denna avslutning är samtidigt början på något nytt. Feh följs av Ur och så löper runorna genom en ny spiraldans. Feh står för den tämjda kon medan ur representerar den vilda ur-kon. Någonstans djupt inne vill tamboskapen fortfarande bli vild och fri igen. Feh vill bli Ur. Talvärde = 24

Källa: Jörgen I Erikssons Runmagi och Shamanism 3.0

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Oracle of Mystical Moments


Pure Nature
Det här kortet symboliserar, charm, blommande, ungdom och friskhet.

Denna unga flicka blomstrar under tiden hon växer till en kvinna. Hon älskar sin kropp och är medveten om hennes unika skönhet. Precis som flickan gör, så ska även du vårda den skönhet som naturen har gett dig. Se mjukheten och charmen, och behåll hemligheten med ungdom i ditt hjärta. Den röda pionen symboliserar respekt och ära, ideal som behöver bli erkända i oss själva innan vi kan genuint dela vår sanna natur med andra.

Vårda dig själv och se din unika skönhet, sträva efter att älska dig själv och din kropp. Ingen har rätt att säga att du inte duger eller inte är vacker.


Kraftdjursbudskap

Paradisfågel

Legendens regnbågsfärgade paradisfågel som bodde i livets träd, säger att du ska tro på dina drömmar. Gör något litet dagligen för att förverkliga dem.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.