Orakelkort och kraftdjursbudskap 31/3

2

I två dagar har jag varit på dans. Helt underbart roligt och jag kommer att fortsätta med det.

Redan första kvällen jag var där så såg jag att ett gäng av “the boys” hade följt med 😀 men snälla rara tänkte, jag inte här också. Jodå! De hade bestämt sig för att det var inte bara jag som skulle ha roligt. Och där jag är så ska alltid några vara med. De verkar också tro att de behöver beskydda mig var jag än går. Jon var med och skulle beskydda mig mot tafsande män igen. Förstår inte var han får det från, ännu har ingen tafsat och skulle det hända kan jag ta hand om mig själv.

Återigen stod han och suckade över snygga tjejer, han verkar ha en förkärlek för väldigt kurviga tjejer, jag frågade vad som är skillnaden mellan att han ska skydda mig och hans suckande över vackra kvinnor. Svar jag fick att man fick titta men inte röra 😀 ja vad ska jag säga, jag kan ju inte göra något åt det här i alla fall, så jag får väl bara stå ut 😀

Så inte nog med att jag skulle försöka att komma ihåg hur det var att dansa efter att jag i över tjugo års tid inte dansat, jag skulle även titta på dessa grabbar när de for över dansgolvet och dansade med sig själv! 😀 jag har fortfarande inte förstått varför det inte är några kvinnor med i den här klanen, kanske är det för att de är så förståndiga så de inte använder livet efter detta till att göra andra saker. Eller så har de valt att födas in i det här livet med mig.

Ha en underbar söndag kära vänner.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Kompassen
Det här kortet symboliserar hur man hittar sin väg, att det finns ett beslut man måste ta eller att fokusera på vilken riktning man ska gå i.
Låt inte din inre kompass snurra runt. Sätt upp ett mål och försök sedan att nå det på bästa sätt. Det är dags att ta beslut nu som gynnar dig och din väg framåt. Det kan vara i kärlek, arbete, fritid eller studier. Se åt vilket håll din kompass visar, se vad som finns framför dig för att du ska nå ditt mål. Rör dig sedan åt det håll den riktar sig. Ta hand om dig under resans gång och stanna upp då och då för att se om kompassen inte har rört sig och det är dags att gå i en annan riktning en stund för att komma till ditt mål. Se var din kompass styr dig till för personer som kan hjälpa dig till ditt mål. Ta deras hjälp när det är nödvändigt och se sedan var din inre kompass riktar dig mot för nytt mål i livet.

Kraftdjursbudskap

Fjäril

Symbol för återfödelse och förnyelse i många kulturer, säger att du får chans till en nystart som blir mycket fördelaktig för dig.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.