Orakelkort och kraftdjursbudskap 29/3

4

Våren.

Här i Jämtland har det töat rejält de sista dagarna och nu börjar jag äntligen att känna att våren snart är här. För mig som är uppvuxen i Västerås trakten så är det lika svårt varje år. Jag älskar vårvintern här på ett sätt men hela mitt väsen skriker efter en vår som de som är lite längre söderut.

Att se vitsipporna komma, att känna lukten av våren, att känna de varma ljumma vindar som kommer, hela den upplevelsen missar jag där jag bor. Nu ska jag inte dra hela Jämtland över en kam 🙂 jag bor nära fjällen och där är det lite speciellt. Man kan tycka att jag efter tjugofem år här uppe skulle vara van, men av någon anledning så blir jag aldrig det.

Jag älskar våren, allt vaknar på nytt igen. När våren kommer vill jag bli lite så där tokig och springa naken i skogen och sjunga (lugn jag gör det inte :D) men känslan av nytt, nystart igen, fåglarna sjunger, moder jord håller på att vakna till liv och skogen börjar helt plötsligt att få en helt ny energi. Allt det där gör att min egen energi vaknar och jag vill bara älska allt runtomkring mig.

Nu väntar jag bara på att snön ska försvinna och det börjar spira på riktigt här, att jag ska kunna stoppa fingrarna i jorden och känna moder jord vakna ordentligt. Sprida frön och hjälpa till för att få allt att börja leva igen.

Och dansa i skogen och sjunga bara för att jag vill och för att jag känner glädje, att prata med träden, att sitta i mossan och bara känna lukten av den. Nu kära vänner är en underbar tid, ta tillvara den.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-18.

Välkomna att ringa.

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Det här kortet symboliserar växande, hälsa till både kropp och själ, säkerhet, livets träd och för mig personligen Yggdrasil världsträdet.
Det ligger ett växande framför dig nu som kan vara kärlek, arbete, hälsa eller andligt. Ta vara på det flödet av växande när du möter det oavsett vad det gäller. Plantera dina rötter djupt i moder jord för att stå fast när det här sker. Se dig omkring, vad är det som gör att du hindras i ditt växande? Är det rädsla? Är det en oförmåga att tro på dig själv? Är det en önska om att växa för fort? Som trädet sträcker sina grenar mot skyn, gör så med dina tankar och funderingar, fråga dig själv och dina guider vad som är viktigt för dig för att kunna växa och gå efter det som gör dig lycklig och glad just då.
Var inte rädd för att stå i din kraft och suga upp näring från moder jord i din strävan att nå ditt mål

Kraftdjursbudskap

Vit höna

I afrikansk Yorubamyt sprätte den vita hönan sand och skapade kullar och dalar. Skapa lycka med de personer du har runt dig och på den plats där du befinner dig.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. För mig så är idde och enormt lidande period. Jag av skyr vår sommar. Så är plåga mörka tankar för mig. Är inte ensam om lida. Men många vågar inte stå för den man är. Mår passiv dåligt är så nöjd med vågar stå på mig vissa mitt missnöje oro . Som väl är så vet andarna lider med mig ser min sanning. Hoppas inligt att det kommer mycket regn. Förra året var det själv mords mönster tänk. Så ser inte fram i mot hetans period.

    • Hej och tack, jag hoppas din helg har varit bra. Kortet kommer från en lek som heter Gilded Revierie Lenormand.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.