Orakelkort och kraftdjursbudskap 27/3

4

Urkraften inom oss.

Vi har alla en urkraft inom oss som bara väntar på att komma fram. Det finns en krigare, en björnhona, en brinnande sol som väntar på att släppas lös.

Björnhonan är den mest farliga som finns när något eller någon hotar hennes ungar. Hon kan gå på björnhanar som är dubbelt så stora och slåss för sitt liv.

Den urkraften trycks bort när vi inte står upp för oss själva när vi riskerar att bli eller blir nedtryckta av andra. Vi behöver ta tillbaka den på ett sådant sätt att vi mer står upp för oss själva än att vi krigar.

Hur gör man det?

Det här är mina erfarenheter och tips. Det kanske inte passar alla och man kanske behöver göra om vissa av tipsen så att de passar ens egna energier.

Sitter du i en relation där du riskerar att bli misshandlad på något sätt så ring direkt till. Kvinnofridslinjen.

För mig när jag står i min kraft handlar det om att inte ta vad som helst från människor och andar för den delen. Jag tolererar inte om någon försöka förminska mig eller trycka ned mig. Den delen av mitt liv är över, efter att i nästan hela mitt vuxna liv mött och levt ihop med personer, som tycker att de har en rätt att sätta sig på mig eller tala om för mig när jag jag fel eller rätt, enligt deras mall.

Ibland så tar jag bara bort personen ur mitt liv, helt enkelt genom att visa på ett tydligt sätt att jag inte vill ha med den att göra. Här kanske jag inte ens säger något eftersom jag vet att det går inte in. Jag bara försvinner ur deras liv på ett slutgiltigt sätt. Jag lägger helt enkelt inte energi på att förklara något som personen inte ens vill ta in. Jag bestämmer helt enkelt vilka jag vill lägga energi på.

Andra säger jag till, när jag vet att personen tar in det jag säger och att den personen också förstår att det är nog nu. I de här fallen så brukar det också vara så att jag vill ha kvar dom i mitt liv, att jag tycker väldigt mycket om dom men att jag känner att jag är för mycket av en sopkorg eller att de vill att jag ska bära dom.

Det här gäller också i stort sett med andar, när jag inte vill ha en speciell ande runt mig så säger jag till, eller så trycker jag bort dom med den urkraftsenergin som jag har. Den urkraften som gör att björnhonan går i döden för sina ungar. Det är den kära vänner jag vill att ni hämtar hem och känner. Att ni använder den på ett förnuftigt sätt och bara till försvar.

Ni är de viktigaste i ert liv, om ni inte tar hand om er först och främst och tar tillbaka er kraft, hur ska ni orka hjälpa andra?

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 11-13

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Ringen
Det här kortet symboliserar, giftermål, förhållande, löften, åtaganden, partnerskap, unioner, att slutföra något och beundran.
Med denna ring tager jag dig….
Nu är tiden inne för att gifta sig, gå in i ett förhållande, ge löften om kärlek, gå in i partnerskap vare sig det är i kärlek eller affärer. Ringen är en symbol för kärleken i ett förhållande vare sig det är till en kärlek eller en vänskap. Vårda dina vänner, vårda din kärlek. Var inte rädd för att kärlek både till dig själv och andra.
Det besvärliga i förhållandet eller när kärleken är ny och osäker kommer att rätas ut och du ser vägen framåt och den lycka det kommer att föra med sig.

Kraftdjursbudskap

Brunbjörn

Helgad åt mångudinnan Artemis i det gamla Grekland. Råder dig att låta hemmet vara din fristad här i världen.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.