Orakekort och kraftdjursbudskap 15/3

0

Vi fortsätter resan i runornas värld med den nittonde runan Madr

Madr är människans runa, människoblivandets och uppvaknandets runa. Den representerar en balanserad och integrerad människa och står för den som är specifikt för människan i skapelsen, nämligen självmedvetande och självkännedom. Madr är ett möte mellan Tyr, Bjarka och Eh och symboliserar utvecklandet av en upplyst människa med insikt i världen och i det fördolda och med harmoni mellan sina olika sidor.

Madr står också för de människor som var före oss. Den är Mannheims runa, den är förfädernas runa och är speciellt förbunden med avlidna upplysta personer. Madr uttrycker shamanens kontakt med förfädersandarna, i synnerhet avlidna shamaners andar. Madrs mörka aspekt är andlig högfärd och ett förringande av andra arters insikter och förmågor. Talvärde = 19

Källa: Jörgen I Erikssons Runmagi och Shamanism 3:0

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19

Välkomna att ringa.

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Oracle of Mystical Moments


Det här kortet symboliserar styrka, växande och moderskap
Madam drottning Bi är stor och stark men ändå varsam och moderlig. Hennes kjol är ett blomtorn och hem för de bin som upprätthåller vårat ekosystem. Hon ger styrka, kraft och liv runt omkring henne och hon är moder natur. Hon är ansvarig för tulpanerna och sänder ut energi i världen och allt det som gror visar hon skönheten varje dag. Hennes barn är barnen av jorden och hon föder oss alla.
Att vara som moder natur kräver styrka och växande, tar du på dig hennes roll för dina närmaste se till att du också växer i din styrka samtidigt som du tar på dig moderrollen. Har du många runt dig som är beroende av dig är styrka ett måste och att ta vara på sig själv och sin inre skönhet. Låt ingen rycka av dig blombladen, förminska dig och låta dig bli svag. Du är älskad av naturen och moder jord, låna styrka av henne när du känner dig svag och som Biet klä dig i blommor.

Kraftdjursbudskap

Apa

Är ett av de heliga djuren i kinesisk astrologi, ett naturligt intelligent och nyfiket djur. Ställ frågor och godta inte ett nej som svar.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.