Orakelkort och kraftdjursbudskap 3-12/3

0

Rädsla

Denna otäcka känsla som kan förlama en och få en att göra saker som man inte vill eller för den delen kan kontrollera. Den senaste tiden har jag fått tampas med en av mina största rädslor och det har inte varit lätt.

Det kan tänkas som att det är futtigt när det är min rädsla för att bli ratad för hur jag ser ut. Jag vet att det finns personer där ute som har mycket värre problem och jag känner verkligen med dom. För mig ligger det här så långt tillbaka som till barndomen. Redan som ung fick jag höra att jag var för knubbig, jag dög inte som flickvän eftersom jag var för tjock mm.

Min prästinneutbildning har fått mig att inse att jag faktiskt duger som jag är, att ingen annan än jag själv kan döma mig för hur jag ser ut och jag är min hårdaste domare. Den rädslan som kommer då jag tycker att jag ser förskräcklig ut är förlamande och gör att jag i bland säger hårda saker om mig själv och andra som försöker att ge mig en komplimang.

För många år sedan mötte jag en mycket klok man. Han gav mig en komplimang och jag mötte den med ett hånskratt och sa att ja ja, vill du ligga eller? Han blev förbannad och skällde faktiskt ut mig. Jag hade förminskat hans upplevelse av mig och han sade i några hårda raka ord att jag fick ge mig och att när jag får en komplimang ska jag tacka från hjärtat efter personen i fråga som ger den faktiskt menar den. Han hade lika gärna kunna ge mig en rak höger..

Från den dagen så tackar jag snällt när jag får en komplimang från någon, men det tar emot ibland när jag själv känner mig som en skrutt.

Hur gör man då för att bli av med rädslan eller klara av den här förlamande känslan av panik när man tror att man inte duger eller ska förlora någon för att man själv tror att man ser rent gräslig ut? Eller man är rädd för att bli bortvald, ratad, utnyttjad mm

För mig handlar det om att möta rädslan och se den för var den är. Att gå igenom känslan och ut på andra sidan. Se den och analysera den, kanske låter tråkigt men för mig behövs det. Visst vill jag springa omkring och skrika, gråta, gorma, svära och vara allmänt otrevlig men det har inte fört mig någonstans förut och kommer inte att göra det i fortsättningen. Jag sitter still och nästan mediterar för att förstå varför jag är rädd och vad är det som har gjort mig rädd.

Många gånger så inser jag fort att det är ingen annan än jag själv som gjort mig rädd med mitt bagage. Ett bagage jag kan släppa eftersom dåtid är just det, dåtid. Det hände i min ungdom och ska inte få definiera vem jag är i dag eller de jag möter idag. De som hånade mig när jag var ung finns i dag inte i mitt liv och om jag låter de definiera mig för den jag är idag så ger jag dem alldeles för mycket makt och energi.

Visst låter det lätt?

Det är det inte och jag arbetar med det här nästan varje dag nu för att få bukt på min oresonliga rädsla för att jag blir bedömd för hur jag ser ut. När jag går in i den rädslan blir jag ingen trevlig person att ha att göra med. Framförallt blir jag ingen trevlig person för mig själv. Jag behöver vara snäll mot mig själv, jag är den enda jag har och jag är viktigast i mitt liv.

Visst låter det egoistiskt?

Snarare tvärtom, om jag tar hand om mig själv och får mig själv att må bra så kan jag också hjälpa andra på ett mycket bättre sätt. I mitt arbete försöker jag hjälpa människor i olika situationer på bästa sätt. Därför måste jag ta hand om mig själv för att kunna göra det till hundra procent.

Tänk på det kära vänner, ni är viktigast i ert liv, ta hand om er och var mån om er, så kan ni också ta hand om och hjälpa andra på bästa sätt.

Det kommer inga orakelkort på en vecka. Jag och mina skottar drar till Västerås på semester i en vecka, där jag ska träffa familj och vänner.

Ha det gott nu och ta hand om er.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandkort


Hjärtat
Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet.
Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller in en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att den här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har sett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek.
Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak…
Öppna ditt hjärta för kärlek.

Oracle of Mystical Moments

Det här kortet symboliserar själv medkänsla, att inte döma någon och acceptans.

En kvinna står stolt i en frodig grön trädgård, hon håller en tulpanlök i sina famn. Två små hus hänger från tulpanen och hennes kjol har förvandlats till ett hus.

Hon är trädgårdsmästaren över sin själ och vaktmästaren över sitt hem. Hennes känslor är blommor i hennes trädgård. Genom att ta hand om sig själv så växer hon starkare.

Ibland kommer det ovälkomna besökare till hennes hem, besökare som heter avundsjuka och skam.

Om vi erkänner dessa som varken onda eller goda, utan i stället undersöker dessa och accepterar dem, då kan vi läka oss själv med medkänsla och blomma ut.

Kraftdjursbudskap

Rödhake

Som tros fått sitt röda bröst då han drog ur taggar från Jesu törnekrona, ger tur när han sjunger.

Önska dig något så uppfyller han det.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.