Orakelkort och kraftdjursbudskap 11/2

0

Första helgen på min väg som Månprästinna är klar.

Och vilken helg det har varit, i dag är jag helt slut efter att ha ruskats om rejält av gudinnan, men oerhört lycklig att få tillbringa den med människor jag älskar och som ger mig styrka och glädje. Att gå den här vägen är inte alla gånger lätt men ger mig en oerhörd styrka att klara vardagen och mitt arbete.

Under den här helgen har jag mött och låst upp blockeringar som jag inte ens trodde jag hade. Mött de röda prästinnor som funnits före mig och börjat gå på den röda stigen. Förstått och lärt mig om mina cykler som jag har även efter jag har gått in i klimakteriet. Hur månen påverkar och hur man gör för att samla den oerhörda kraft som finns i den förståelsen.

Nu börjar träningen och jag ser fram emot den även om gudinnan väljer att ruska om mig igen, jag litar på henne och älskar henne djupt.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 14-16

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormand


Liljorna
Det här kortet symboliserar frid och ro, föräldrar eller anmödrar eller anfäder, visdom och erfarenhet. Långa förhållanden och en känsla av tillfredsställelse.
Snart kommer tiden för att se tillbaka på de erfarenheter du skaffat dig genom livet, att ta tillvara på de goda minnen som finns och som kommer att göra att ditt kärleksliv, arbetsliv eller kreativitet blomstrar. Allt det du genomgått de senaste månaderna/åren har varit en väg till det som kommer nu. En känsla av frid och ro, en känsla av att vara visare än på länge och en känsla av tillfredsställelse. Att känna att du kommit hem och att du nu kan hjälpa andra på ett sätt som du inte kunna förut. Att människor runt dig söker sig till dig för din visdom och att du delar den med andra. Kärlekslivet börjar gå åt rätt håll och de stora känsloströmmarna börjar på att lägga sig, mycket faller på plats och går nu snart in i en stilla lunk, där man trevande börjar lära känna varandra på nytt.
Sakta ned din takt nu och börja att se vad du har lärt dig de senaste månaderna av allt det som pågått runt omkring och i dig. Andas lugnt och vet att universum och dina hjälpare håller dig och stöttar dig.
 

Kraftdjursbudskap

Struts

I det forntida Egypten stod strutsen för sanningen eftersom hjärtat vägdes mot en strutsfjäder. En långvarig orättvisa kommer att få sin lösning

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.