Orakelkort och kraftdjursbudskap 7-10/2

0

I morgon är det dags att börja på mitt tredje år för att gå in på vägen som Månprästinna. Under det här året kommer jag att gå in i en fördjupad träning i min prästinneroll.

I september dedikerade jag mig till Freja Naturprästinna och jag har aldrig ångrat att jag lade mitt liv i Gudinnans händer och litar fullständigt på att hon guidar mig och tar hand om mig.

Här kommer jag att utforska livmoders – visdom, det heliga feminina, den röda väven, måncykler, kärlekens och kraftens väg, det heliga föreningen mellan Freja och Frej. Jag går hos Lola Ravenstar som har guidat mig genom de första två åren med en kärleksfull hand och jag kommer alltid att vara tacksam för att jag har fått ta del av hennes visdom.

Jag är också tacksam mot min älskade Freja som under de två första åren har stått ut med mig och tagit hand om mig på både ett kärleksfullt och strängt sätt. Hon är min klippa, min inspiration och mitt stöd.

Hell dig Freja, jag andas in din kraft

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Stork
Det här kortet symboliserar, flytt, uppgraderingar, förbättringar, vår, årstidsväxlingar, en ny familjemedlem, ett karriärslyft eller att du blir starkare.
Bygg ditt bo starkt under lång tid, se efter att du bygger dig själv stark med rejäla grundpelare och starkt material. Bygg din relation på samma sätt. Var redo för en flytt till ett boende du verkligen velat ha en längre tid. Var beredd på att du äntligen får det arbetet du längtat efter.  Förbättra ditt boende på något sätt, kan vara genom att måla om huset men också att bara sätta upp en ny tavla. Se alltid till att vara i förändring till det bättre. universum ser och hör din energi för att förbättra dig och kommer att hjälpa dig på traven.

Oracle of Mystical Moments


Det här kortet symboliserar styrka, växande och moderskap
Madam drottning Bi är stor och stark men ändå varsam och moderlig. Hennes kjol är ett blomtorn och hem för de bin som upprätthåller vårat ekosystem. Hon ger styrka, kraft och liv runt omkring henne och hon är moder natur. Hon är ansvarig för tulpanerna och sänder ut energi i världen och allt det som gror visar hon skönheten varje dag. Hennes barn är barnen av jorden och hon föder oss alla.
Att vara som moder natur kräver styrka och växande, tar du på dig hennes roll för dina närmaste se till att du också växer i din styrka samtidigt som du tar på dig moderrollen. Har du många runt dig som är beroende av dig är styrka ett måste och att ta vara på sig själv och sin inre skönhet. Låt ingen rycka av dig blombladen, förminska dig och låta dig bli svag. Du är älskad av naturen och moder jord, låna styrka av henne när du känner dig svag och som Biet klä dig i blommor.

Kraftdjursbudskap

Buffel

Ett heligt djur för de nordamerikanska indianernas beskyddarinna den vita buffel-kvinnan, lovar att dina behov tillgodoses. så oroa dig inte.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.