Orakelkort och kraftdjursbudskap 6/2

0

I dag kommer vi till runan Algiz

Älgrunan är djurrikets och de vilda djurens runa. Den representerar fylgjorna, de vill säga kraftdjurens/skyddsandarna och står för förmågan att vandra i harmoni och balans med Moder Jord. Algiz har med våra djuriska instinkter att göra och pekar på djuren som lärare. Då avses inte bara kraftdjur och andra andliga väsen utan även de vanliga djuren, som en shaman kan få stora kunskaper av genom att se och lyssna till. Den är också skydd mot allt möjligt ont och negativt och representerar inre styrka och klarhet. Algiz som är en bild av älgens horn och pekar uppåt mot den icke-ordinära verkligheten står för andlig initiation och transcendens. Genom att meditera på runan kan vi finna ut vilket eller vilka djur som vi står i en speciell relation till och som kan vara våra kraftdjur. Omvänt kan den tyda på bristande skydd och obalans i vår relation med djuren och djurvärlden. Talvärde = 14

För mig är den här runan mycket viktig, jag använder vid beskydd mot skadliga energier som kan läggas på mig. Skräckhjälmen som är en rungalder för beskydd är något jag snart ska tatuera in på min högra arm bredvid min orm.’

Det här är en förenklad version av skräckhjälmen och där det är fyra algiz runor som är sammansatta

Detta är den skräckhjälm jag ska tatuera in som beskydd.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Boken
Det här kortet symboliserar vetande, lärande, dagböcker och böcker. Det visar på vikten av kunskap och att det finns hemligheter i lärande. Att lära sig nya saker är en kraft i sig som gör att vi växer, att läsa en bok kan öppna nya världar för läsaren, att skriva dagböcker kan hjälpa en i sitt läkande. När det här kortet kommer upp visar det också på att man får vetskap om det som händer runt omkring en, som tidigare varit hemligt . Det kan vara att den man älskat på avstånd äntligen talar om att den älskar en tillbaka, det kan vara en vän som ger dig ett förtroende eller att du får besked om jobbet du sökt. Sök nytt vetande, var nyfiken, var öppen för att lära dig nya saker, läs böcker för i kunskap finns makt. Makten att stå stark och ta an världen med öppna ögon och mod.

Kraftdjursbudskap

Hare

Haren är ett magiskt djur för Ostara, en fornnordisk gudinna för vår och påsk. En ny början eller chans för dig kommer att öppna upp ditt liv.


Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.