Orakelkort och kraftdjursbudskap 5/3

2

Vi fortsätter i runornas underbara värld med Eoh

Idegrans runan är växtrikes runa. Den representerar världsträdet och människans ryggrad. Eoh sträcker sig genom alla världarna och det är i Eoh alla världarna möts.

Det är en initationsväg som är förknippad med växthjälpare och växtlärare, det vill säga hallucinogena växter. Eoh visar också att en initationsprocess tar tid- ett träd behöver lång tid på sig för att växa upp och mogna. Den står för väntan och tålamod. Eoh är en mäktig skyddsruna och den är Vidars runa. Vidar är de vilda växternas rådare och han omtalas i Eddan som den mäktige och som en ännu starkare som ska komma efter sin far Oden.

Eohs mörka aspekt innebär att vi kan sätta ner våra rötter så djupt i jorden/vardagen att vi blir stillastånde utan att kunna utnyttja människans säregna förmåga att överskrida sina egna begränsningar. Talvärde = 13

Källa: Jörgen I Erikssons Runmagi och Shamanism 3.0

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 11-12

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Oracle of Mystical Moments


Det här kortet symboliserar hopp, en fyr i natten, lösningar och ny början
Vi ser en kvinna klädd i blå klänning stående någonstans i ett öde landskap. Mörker omsluter henne men en vit ros lyser som upp natten som en fyr. Kanske är den här kvinna vilse eller osäker på sina känslor. Hon kan ändå på grund av rosen hitta sin väg. Vita rosor symboliserar hopp, ny början, beundran och ung kärlek. Det är spännande tider framför henne.
Se din egna vita ros, vad symboliserar ditt ljus och ditt hopp? Det finns alltid något som gör att du kan se framåt även om det bara är en liten sak. Även om du tycker att mörkret omsluter dig och du känner dig vilse så finns den vita rosen framför dig för att lysa upp din väg. Du behöver bara hitta den igen. Bortse inte från de små tecken du får från andevärlden, se dom som ett steg i taget och börja sedan gå din väg. Det finns lösningar på dina problem och ta den hjälp som kommer i din väg hur liten den än må vara. Se din vita ros framför dig hela tiden och gå målmedvetet mot dina mål utan att vara rädd. Du har alltid dina hjälpare med dig som stöttar och älskar dig.
 

Kraftdjursbudskap

Flygande hund

Egyptens flygande hundar överlevde inseglade i gravkammare och i tempel. Ditt umgängesliv får en rivstart och gamla vänner hör av sig till dig med inbjudningar.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.