Orakelkort och kraftdjursbudskap 31/1

6

Tack till alla som har skrivit krya på dig till mig. Jag är rörd och ödmjuk för den fina respons jag fått. Det är sällan jag skriver att jag har ont, men nu behövdes det för att jag vill att ni ska veta varför bloggen haltar lite en stund.

Att leva med kronisk sjukdom gör att man lär sig snabbt att det är ingen idé att säga något, man får höra att man ska bita ihop, inte gnälla, att andra har det värre o v s. Min nackskada och min fibromyalgi har gjort att jag är smärtkänslig, vilket har gör att jag antagligen känner den här smärtan värre än om jag hade varit frisk.

Min smärtläkare förklarade för mig i en mycket pedagogisk röst, när jag kom till honom första gången och var förbannad på mig själv för att jag inte tålde smärta bättre, att ju mer smärta man har desto mindre klarar man av den. Det blev ett uppvaknande för mig och helt plötsligt kände jag mig inte så gnällig och förstod min kropp bättre. Jag har bra dagar och dåliga dagar, men jag har märkt att när jag tränar och äter rätt så är de bra dagarna fler än de dåliga dagarna.

I dag är en bra dag så då tänkte jag att jag skulle lägga ut orakelkort.

Ha en bra dag i dag godingar

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-19

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Stjärnorna
Det här kortet symboliserar vägledning, glittrande stjärnor, healing och en känsla av att vara omhändertagen. Även att följa sin stjärna och hitta nya vägar att utforska. Wish upon a star, for I bring hope and light afar.
Det är dags att titta och söka sig mot stjärnorna, att sträcka sig mot nya nivåer i din karriär, medvetande eller kärlek. Var inte rädd för att önska till mig, jag ser dina drömmar och önskningar och gör så att de blir sanna. Jag ger dig hopp om framtiden och att allt i slutändan blir bra. Sträck dig mot mig och jag ger dig healing, hitta din stjärna, den stjärna där din själ föddes. Jag ger dig optimism, ambition och en vilja att bli bättre. Låt mig skina i dina ögon och var sann mot dig själv i dina visioner.
 

Pegasus

Var hjälten Perseus magiska bevingade häst hos de gamla grekerna DIn ekonomi eller karriär får ett lyft och ett långvarigt bekymmer försvinner.


Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. vad bra att du har en bättre dag. Njut När smärtan är så hög för dig “så blir man allergis mot smärta då slår den till direkt och högst på smärtskalan.” så förklarade en smärtläkare för mig . Du är ingen gnällspik, det är bra att du talar om det så att det omgivningen förstår, hur ska man förstå när ingen säger något, efter ett tag så kan man se var gränsen är (inte alla ) efter som dom inte begriper så slösa ingen energi på dom

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.