Orakelkort och kraftdjursbudskap 30/1

8

Inflammationen fortsätter och börjar nu bli riktigt irriterande eftersom jag spenderar en hel del tid framför datorn, med både bokföring och bloggen. Jag får ont så fort jag sätter mig och ska skriva.

Så kära vänner i dag kommer bara korten ingen liten berättelse.

Ha en bra dag och ta hand om er.

I dag finns jag extra på Tarotguiderna mellan kl 14-17

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

Lenormandorakel


Labyrinten
Det här kortet symboliserar den väg vi tar i livet, vägen är inte rak utan den går i kringelkrokar. När vi tror att en väg ska vara rak och vi stöter på hinder blir det många gånger förvirrande och irriterande. Det gör det samma hur mycket man planerar och lägger ut en strategi för hur det ska gå, misslyckanden och hinder tillhör livets väg. Lär av dina misstag, gå tillbaka i dina fotsteg och ta en annan väg om du stöter på hinder. Låt inte hinder och misslyckanden få dig att stå still. Gå över eller kryp under hindren som kommer i din väg. Se lösningar på problem i stället för att stånga huvudet mot problemet. Det finns alltid en annan väg att gå, en väg som bär dig till dit du ska vara. Irra inte runt i labyrinten, var säker på att de hinder som kommer i din väg är sådana du klarar av. Att starta om på nytt eller ta en annan väg är inte ett misslyckande utan en väg framåt.
Kram


Kraftdjursbudskap

Sfinx

Den gamla grekiska sfinxen hade lejonkropp, örnvingar, kvinnoansikte och ställde.

Ett mysterium eller en förbryllande situation blir snart löst.
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Lisbeth Minni Pettersson on

  Ett stort tack för korten och jag förstår exakt vad du går igenom för jag är lika risig, jag önskar jag vore frisk igen så jag får gjort det jag behöver eftersom jag är ensam. Krya på dig och GBY. Kram.

 2. 1)Ta sats. Bosta kroppen mycket rejält.. med mycke mycke näring, ”rätt näring” & rätt bakterier till tarmen, bort med socker vetemjöl.. Healing. Andning. Osv
  HÅRT i typ 7dar.

  Direkt efter den laddningen:
  2).Basa dig, gå in för det REJÄLT i 14 dagar. Ät för att basa dig. Healing. Andning. Osv

  Smörj också utanpå, runtom hela bröstkorgen med tex aloe.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.