Orakelkort och kraftdjursbudskap 23/1

0

Vi fortsätter i runornas värld med Jara.

Det är årsväxtrunan som står för sådd/befruktning, tillväxt och mognad, skörd och vila. Den  står också för giftermålet mellan Freja och Frej. Mellan den manliga och kvinnliga fruktbarheten, mellan himmel och jord. Jara står för sexualiteten, menstruation och havandeskap. Främst är den sammanlänkad med Frejas fruktbarhet, med skörden, äringen. Den visar att vi behöver tålamod och att vi inte ska försöka påskynda naturliga processer som alltid behöver en viss, utmätt tid för att fullbordas. Jaras mörka aspekt är att man kan fastna i ett kretslopp som saknar dynamik. Talvärde= 11

Källa: Jörgen Eriksson Runmagi och schamanism 3.0

För mig står den här runan för Freja, i hennes roll som älskarinna, hon som omfamnar livet och tar till vara det som kommer med kärlek. Sexualitet och att något kommer att bära frukt.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19.

Välkomna att ringa

Klicka på bilden för att läsa mer om mig och mina arbetstider

 

Lenormandorakel

 

Stjärnorna

Det här kortet symboliserar vägledning, glittrande stjärnor, healing och en känsla av att vara omhändertagen. Även att följa sin stjärna och hitta nya vägar att utforska. Wish upon a star, for I bring hope and light afar.

Det är dags att titta och söka sig mot stjärnorna, att sträcka sig mot nya nivåer i din karriär, medvetande eller kärlek. Var inte rädd för att önska till mig, jag ser dina drömmar och önskningar och gör så att de blir sanna. Jag ger dig hopp om framtiden och att allt i slutändan blir bra. Sträck dig mot mig och jag ger dig healing, hitta din stjärna, den stjärna där din själ föddes. Jag ger dig optimism, ambition och en vilja att bli bättre. Låt mig skina i dina ögon och var sann mot dig själv i dina visioner.

 

Kraftdjursbudskap.

Den gamla grekiska sfinxen hade lejonkropp, örnvingar, kvinnoansikte och ställde frågor. Ett mysterium eller en förbryllande situation blir snart löst.

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.