Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 9/11

2

Glastonbury

Vilken helt underbar liten stad. Jag älskar stenhus och fick verkligen uppleva dom när jag var i England, det andas verkligen historia i den här staden och jag såg antagligen lite lätt tokig ut när jag gick och klappade på gamla stenhus. 😀 Det här är en pilgrimsstad som har den äldsta kyrkan i Storbritannien som jag förstod. Nu hann jag inte med att gå in i någon kyrka och det var synd. Jag älskar att sitta i gamla kyrkor och se mig omkring och insupa energierna i dom.

Den här låg på vägen från vårat hus till stadskärnan och jag kände mig lika förundrad varje gång jag gick förbi. Om de här stenarna kunde visa allt de sett under århundradena. Ja Glastonbury i dag är en turiststad där kommersen är stor. Man kan köpa nästan allt här och ibland kände jag att det kom i vägen för den energi som fanns där. I vanliga fall när jag åker någonstans så försöker jag att inte åka till de största turistmagneterna utan i stället strosa runt där ingen annan går. Det brukar för det mesta ge mer, men den här gången kom jag inte undan. Jag var på i stort sett alla turistmål. Mina skottar var med, de tyckte nog att jag var lite av en förrädare men stod ut i som de kallade det fiendeland 😀 Människorna i Glastonbury är otroligt vänliga och pratsamma. Det finns en energi här av att alla är välkomna. Man kan tycka att i en så stor turiststad så blir de trötta på alla som klampar omkring men jag märkte aldrig av det.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19

Välkomna att ringa

 

I dag kommer jag att scanna in nya kort och har bestämt mig för att alternera de olika kortlekarna. Så från och med i morgon kommer mina blogg inlägg att heta Orakel och kraftdjursbudskap. Jag har köpt en lek med bara blommor som jag älskar och som pratar väldigt mycket med mig.

Men i dag blir det Lenormandorakel

Det här kortet symboliserar en lite mer djup kommunikation, visdom och att lyssna på andra. Att se de tecken som andevärlden ger dig.

Varje dag möter vi människor som kan lära oss något nytt, det kan vara personer som vi tycker om men också personer vi inte tycker om. I alla möten finns en visdom som man ibland kan missa. Till och med möten där man blir irriterad eller arg kan innehålla mycket information om en själv och andra. Vad är det som gör att man blir arg? Vilka triggerpunkter är det som går igång.  Varför säger den andra personen de här sakerna som sårar en själv och varför anser vissa att de alltid måste säga sanningen som de ser det även om det sårar? Varför blir man extra glad när någon säger något snällt till en? Vilka minnen är det som triggas igång då? Att fråga sig de här sakerna är ett sätt att lära känna sig själv på ett mer djupt plan. Att diskutera med sig själv ( kanske inte högt på ICA  😀 ) och försöka svara på de här frågorna är otroligt nyttigt. Det här gör att man blir mer varse om de tecken som era hjälpare ger er dagligen. Det kan vara några ord från en främling eller ett djupt samtal med en nära vän. Det bästa med kunskap är att det inte är tungt att bära, lär er något nytt varje dag oavsett situationen och stå på så sätt mer och mer i er egen kraft.

Kraftdjursbudskap

Ren

är en symbol för inuiternas gudomliga jaktande. Han säger att allt har sin rätta tid, var tålmodig och håll utkik efter tecken.

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.