Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 8/11

0

Hemma igen

Jag kom hem inatt där vi hade börjat resa kl 8,30 engelsk tid och var hemma 11,00 svensk tid.

Det har gjort att jag har varit lite trött idag så jag kommer att berätta på min resa några dagar framöver. ( det hände massor med saker). Och ja jag hade två livvakter med mig i egenskap av skotska andar 😀

Det här monumentet står på torget i Glastonbury och jag måste erkänna att jag inte vet vad det heter. Fotot är taget första kvällen vi var där, vi var ut och åt på en pizzeria som hade de mest underbart goda pizzor.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-19.

Välkomna att ringa

Eftersom flera har efterfrågat Lenormandkort så byter jag till dom en liten stund till innan jag går över med en annan lek.

 

Lenormandorakel

Förstoringsglaset

Det här kortet symboliserar att titta närmare på saker och ting, att analysera och att vara kritisk.

Se det som behöver ändras och försök vara analytisk och kritisk, vad kan du göra för små saker för att ändra din relation, ditt arbete eller ditt fokus. Många gånger kan små saker ändra det som känns stort och svårt. Kanske behöver du se djupare på saker för att allt ska falla på plats. Att ändra på en energi som inte för en framåt kan många gånger vara svårt och besvärligt. Man ser bara det stora och glömmer att en liten tuva kan stjälpa ett stort lass. Behöver du älska dig själv mer för att din relation ska bli bättre? Behöver du kanske ändra dina energier i små steg för att kärleken ska komma in? Behöver du börja söka ett annat arbete eftersom du inte trivs där du är nu? Nu är tid att transformeras och att göra det du vill göra snarare än det du känner att du måste göra.

Kram

 

Orm

Ormen, ikon för St Brigit på Irland och den keltiska gudinnan Brighid, säger att liksom ormen ömsar sitt skinn på våren kan du lämna gamla sorger bakom dig.

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.