Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 30/10 till 7/11

6

Äntligen dags att resa.

I morgon bitti kl 7,15 lyfter planet mot England och Glastonbury.

Att jag har resfeber är bara förnamnet och som vanligt så är jag ute i sista minuten med allt jag ska göra. Det enda positiva i det här är att jag aldrig har svårt för att packa. Jag packar alltid väldigt lätt och den här gången är det medvetet. Jag har en stark föraning på att väskan kommer att vara mycket tyngre på vägen hem.

Det här har jag väntat på länge, The Lady of Avalon har pratat med mig i över ett år och talat om för mig att jag ska dit. Har ingen aning om vad som väntar när jag kommer dig men en sak vet jag, jag ska till foten av Glastonbury Tor och få ett meddelande. Jag kommer antagligen att gå upp på toppen också, det är något som måste göras 😀

Jag har tur som har en snäll son också, han ska bo här under veckan och se efter katterna och värmen. Barn är verkligen livets guldkant även när de är tjugotvå år gamla och för stora för att ha i knät.

Det är en del saker jag ska göra när jag kommer dit och en av de saker jag ser fram emot är det här.

Samhain Wild Hunt.

The Glastonbury Dragons cordially invite you to our third Samhain Wild Hunt in Glastonbury, UK.

Come and join us as we once again greet Gwyn Ap Nudd, our Winter King as he travels with the Red and White Dragons to the base of Glastonbury Tor to usher in the coming winter.

Celebrations will kick off around 2:30pm in the centre of town with Morris Dancing and the Glastonbury Dragon Drummers, as well as other entertainment before we process up the High Street and on to the Fairfield at the base of the Tor.

There we shall say farewell to Gwythyr ap Greidal, the reigning Summer King and celebrate as Gwyn is crowned before holding a moment of silence and honour for those who have come before.

För att läsa mer klicka på bilden så kommer ni till facebooksidan deras.

Jag har även fått med mig två livvakter av mina skottar, jag undrade i morse om “the boys” skulle följa med och fick till svar att två av dom följer med, det är Sean (den vackre) och den stora svartmuskiga skotten som aldrig säger något. De tycker tydligen att jag åker till fiendeland och tänker inte lämna mig ensam. 😀 De andra stannar för att vakta huset, mja vi får väl se hur det blir med det, jag vet ju av erfarenhet att de brukar följa med hela bunten och tälta utanför där jag bor. Det kan bli intressant om de gör det 😀

I går dök en ny hjälpare upp eller jag hellre ska kalla honom mentor. På senaste tiden har jag fått indikationer på att jag kommer att göra mer husreningar som ibland kan vara besvärliga med starka andar. Jag pratade med en prästinnesyster i går och hon visade mig på honom. Här har jag återigen varit lite trög och inte tagit reda på vem som påkallat min uppmärksamhet. Det är en katolsk munk/präst som verkar ha levt någon gång på medeltiden. Han finns med som beskydd och hjälp hädanefter när jag ska på husreningar. Lite  häftigt eftersom jag aldrig trodde att jag en häxa och Freja prästinna skulle få hjälp av en man av kyrkan. Men där ser man 😀 Jag välkomnar honom varmt och han talade igår om att han kallas Friar Truasce. Han har svart klädnad och ett träkors runt halsen. Känns både väldigt snäll men också oerhört bestämd.

Ha en underbar vecka, jag kommer definitivt att ha det 😀

 

Mystical Moments

Det här korte symboliserar det enkla, lyckan i att leka och under

Den här lilla sjöjungfrun kallas Witch of the sea. I stället för en fiskstjärt har hon en manet som sin undre kropp. Hennes hår böljar bakom henne i form av tentakler och hon håller ett väderkvarnshjul i sin hand som för henne framåt. En storögd fisk håller henne sällskap på hennes resa genom haven. Hon är ung och använder ett barns magi för att dansa på vågorna, där hon förundras över undren i havet.

Ibland behöver man ta fram sitt inre barn som man ibland glömt när man är vuxen, ibland behöver man leka på vågorna och låta sig föras fram av den magin. Var inte rädd för att ta fram ditt inre barn, kanske är det något som behöver läkas i magin som finns av oskyldigheten som finns i den energin. Hoppa i regnpölar, gör snögubbar och snöänglar. Fånga snöflingor med tungan. Lek en stund i livet och känn återigen glädjen i att kunna leka sig fram i livet. Vi behöver alla den energin lite då och då för att den ska kunna föra oss framåt och se undren som finns runt omkring oss

 

Kraftdjursbudskap

Får

Är en symbol för den sumeriske fåraherdeguden Dumuzi som representerade vintertid och vila. Du måste inte göra allt idag, så slå av på takten.

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Hej Aldarana
    Vill bara önska dig trevlig resa.
    Ser fram emot din berättelse därifrån.
    Så roligt att höra att du har beskydd från dina ” the boys” jag ler varje gång du berättar om dem.
    Kram Lise-Lotte

  2. Önskar dej en gudomlig ☺️ vecka Lena , instämmer din son 🌹är en gudagåva , tycker så om min son🌹 och dotter🌹

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.