Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 28/10

0

 

Ariel

Som jag skrev om tidigare så lärde jag känna Metatron när jag varit på kurs  med Birkan Tore, men det som hände innan dess var på ett sätt en större upplevelse. Änglarna hade visat sig väldigt mycket ett tag och jag såg de både i meditationerna och kände även de hemma hos mig. Vid den här tiden så pratade jag mycket med dom och försökte förstå deras syfte. Jag hade fortfarande vissa fördomar kvar 😀 men de tog de väldigt snabbt ur mig. Änglar har humor och man behöver inte vara speciellt högtravande när man pratar med dom eller om dom.

Så en dag satt jag framför datorn vid köksbordet och helt plötsligt så står den en jättestor ängel bredvid mig. Att jag blev paff är bara förnamnet 😀 här hade jag i alla fall sinnesnärvaro att fråga vad ängeln hette och får snabbt ett svar.

Ariel

Att det var en kvinnlig energi var inte ta ta miste på, hon visade sig som en vacker kvinna med en otrolig aura runt omkring sig som talade om kraft och läkande. När jag ville se vad hon stod för så fick jag upp det här.

Ariels namn betyder “Guds lejon”, och hon associeras ofta med lejon. När hon är i din närhet kan du få en vision av ett lejon. Hon associeras också med vinden, så det kan hända att du känner eller hör vinden som ett tecken på att hon är nära. Ariel är modig, stark och elegant i sin framtoning. Hon kan hjälpa dig att höja dessa kvalitéer i ditt eget liv. Har du svårt att hitta styrkan inom dig, så be Ariel om hjälp med att finna den.

Hon hjälper oss också med att finna balans och inre harmoni. Hon är en healingängel, som hjälper människor med dessa uppgifter.Ariel hjälper även naturen och djuren att läkas. Hon månar extra mycket om haven, sjöarna och olika vattendrag.

För mig är hon en stark kvinnlig energi som hjälper mig väldigt mycket när jag skickar healing till djur, hon stärker även mig själv när jag ber om det och har på samma gång en moderlig energi som jag älskar. Kanske är det så att vi alla upplever de änglar som är med oss på olika sätt, men det finns alltid en röd tråd. Ariel verkar de som de flesta uppfattar som kvinnlig energi, stark, klok, helande och en stor beskyddare av djur.

Hon står här bredvid mig nu och ler, jag har pratat alldeles för lite med henne på sista tiden och behöver skärpa till mig säger hon 😀 Jag håller fullständigt med henne, på sista tiden har jag tappat kontakten lite med änglarna. Bara för att jag har gett Freja mina löften att gå med henne så utesluter det inte att jag har kontakt med mina änglar som är med mig. Allt hänger ihop vilket ger en otrolig känsla.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20

Välkomna att ringa

 

Mystical Moments

Det här kortet symboliserar process, identitet och att söka svar

Kortet visar en kvinna som är klädd i en röd, vitprickig klänning. Den har börjat förvandlas till en fjäril vid hennes bröst. Hon stryker fjärilen med hennes hand. Är fjärilen en del av hennes kropp eller är den en del av klänningen ? Är det en symbol för hennes själ? Håller kvinnan på att transformeras in i ett nytt liv? Det här kortet ger oss mer frågor än svar.  Kanske hittar du dina svar genom att tänka på hur du skulle svara på dessa frågor. Är jag den person jag skulle vilja vara? Vad kan jag göra just nu för att förvandla bara en del av mig själv till den jag vill vara?

Att vara i transformation är många gånger inte lätt men i slutändan ger det ett inre lugn som är oerhört. Att fråga sig vad man vill göra för att gå vidare och att sedan ta ett steg i taget kan också vara skrämmande. Vad vill du ändra i ditt liv och hur ska du göra det? Börja men en liten del och fortsätt sedan att gå på den vägen. Dina hjälpare på andra sidan kommer att vara med och vägleda dig. Tro på de tecken du får från änglar och guider. Gå istället för att springa och ha sedan modet att förändra det du vill. Det kan vara att gå ur en relation som inte är bra, att tala om för de som inte är riktiga vänner att de sänker dig i stället för att lyfta dig, det kan vara att flytta eller att byta jobb. Nu är transformationens tid och även om det händer mycket i ditt liv nu, så kommer du att återigen känna lugnet inom dig själv när du landar i det du har gjort för att förändra just din situation.

Kram

Kraftdjursbudskap

Mullvad

Den svarta mullvaden gräver nätverk av underjordiska tunnlar. En tid då du ger utan att få några direkta resultat. Ha tålamod. Mullvaden når alltid ytan.

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.