Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 26/10

4

Skyddsänglar.

Våren 2015 var jag på en kurs med Birkan Tore som skulle förändra väldigt mycket. Hur mina gåvor fungerade och framför allt att jag träffade på den andra av mina skyddsänglar. Den första som jag skriver om i morgon kom till mig bara några dagar innan jag skulle åka och stod i mitt kök och talade om sitt namn Ariel.

När jag sedan på kursen fick reda på att vi alla har två skyddsänglar som följer oss genom livet så kände jag att jag var nyfiken på den andra. Jag var redan då lite tagen av att jag innan kursen hade haft tre ärkeänglar stående i mitt vardagsrum, som jag tidigare berättat så trodde jag ju inte på dom 😀

När jag kom hem satte jag mig vid köksbordet (visst låter det lite tråkigt och oandligt?) och frågade rätt ut vem som var min andra och jag hör en dånande röst som säger Metatron. Här måste jag erkänna att jag blev lite ställd. Jag hade hört namnet förut, genom helst en serie som heter Supernatural som jag hade slötittat mig igenom när jag varit sjuk. Här kom jag också ihåg att jag blev irriterad på att de hade porträtterat honom som en elak gamma gubbe.

Helt plötsligt var det en massa saker som föll på plats, när jag hade hört hans namn så hade något klingat i mig som jag inte förstod. Jag tog reda på vad hans namn betydde Guds röst eller Guds skrivare, han är också den som vaktar. Han skriver ned människans berättelse och även himlens i Livets bok. Han är även väktare av Livets träd. Då förstod jag också varför jag är närmast besatt av Livets träd. Jag har ju skrivit förut om mitt förhållande till Yggdrasil och för mig är de två densamma. Jag har Livets träd lite här och var i mitt hus och till och med som en gardin i sovrummet.

På den senaste tiden har änglarna kommit mer och mer tillbaka i mitt liv. Kanske har jag knutit på för hårt till Moder Jord och den röda kraften ett tag och behöver balansera upp den eller så tycker de helt enkelt att de vill prata med mig 😀 han står här bredvid mig nu när jag skriver det här och uppmanar er att höra vilka som är era skyddsänglar. Det är bra att ha en kontakt med dom så de kan hjälpa och vägleda en när det blir tufft i livet. Ni behöver inte sitta och meditera eller för den skull känna er speciellt andliga när ni frågar. Fråga bara rätt ut och de första namnen som kommer till er är antagligen era skyddsänglar. Lär känna dom och hör hur de kan hjälpa er på bästa sätt. Det är en spännande och rolig resa att göra det och framför allt känner man sig alltid skyddad och säker.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19.

Välkomna att ringa

 

Mystical Moments

 

Det här kortet symboliserar naturens kraft, livets lycka, mångfald och vackerhet.

Ut ur detta lilla vita hus på toppen av en kulle så väller det ut blommor i olika färger. Det är som en explosion! De två damerna som går nedanför huset ser små ut i jämförelse  med det enorma bladet som faller ned bredvid dom. De tycker om det enorma i naturens kraft och kraften i dess mångfald. Men bara en enda blomma i en vas kan förvandla ett hus fullständigt, varje blad i sig själv ett under av kreativitet. Det här kortet signalerar kärleken till livet och dess stunder av lycka.

Fyll ditt hus med blommor, låt de blomma och se deras underbara mångfald och vackerhet. Låt även ditt hus som är din kropp blomma ut och låt världen veta vilken vacker person du är. När du låter naturens under blomma ut i din själ och i ditt hem så fyller du också dig själv med lycka för det som ska komma i din väg för att du ska kunna gå vidare och lämna sorger bakom dig. En människa är som en blomma, den behöver näring och bekräftelse för att kunna blomma ut, låt ingen stå i vägen för din lycka. Ta till dig det fina som andra säger om dig och blomma ut. Du är värd det.

 

Kraftdjursbudskap

Struts

I det forntida Egypten stod strutsen för sanning eftersom hjärtat vägdes mot en strutsfjäder. En långvarig orättvisa kommer att få sin lösning.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Tack för musik tipsen! Har aldrig sett Vikings men oj vilken härlig musik! Lyssnar nu på den under mina morgonpromenader. Tidiga morgontimmar ensam i mörkret med det i lurarna😀Du är bara bäst❤️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.