Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 23/10

0

Spökhus.

Ända sedan jag var liten har jag hört historier om spökhus av min far, sedan när jag blev lite större satt vi ett gäng ungar och skrämde upp varandra så till den milda grad att vi en gång sprang skrikandes hem av våra spökhistorier.

Alltid när vi var ute och åkte bil så talade pappa om att det spökade i det och det huset, hur det spökade och ibland också varför. När jag sedan i 20 års åldern flyttade till min andra lägenhet i ett gammalt hus, så var det första jag fick reda på var att det spökade i huset. Vem det var och att han inte tyckte om när det bråkades i huset, jag kan väl säga att jag fnös lite lätt och trodde väl inte nämnvärt på det.

Tills den dagen då det började.

Skåpluckor öppnades och stängdes när jag hörde det, det knackade på dörren och det gick i trappan. Nere i källaren där tvättmaskinen var ville man inte vara någon längre tid. Det kändes som om man var iakttagen hela tiden. Det flyttades grejer i källaren och det var allmänt stökigt. Andra som hade bott i huset talade också om att saker flyttat sig och det där knackandet på dörren höll på att ge mig gråa hårstrån i förtid. Men en sak som alltid var den samma var att jag kände mig trygg i huset oavsett vad som hände. Jag var aldrig rädd utan accepterade snabbt att det rörde sig lite här och där ibland. Ju längre jag bodde där så började vi förstå vem det var och att han på något konstigt sätt såg efter huset. När det var stökigt eller om någon var arg eller ledsen så ökade också aktiviteten. Det var både lite spännande och nervkittlande på samma gång att bo där.

Nu vet jag bättre.

Det här var en ande som behövde komma över till andra sidan.

Jag vet inte om jag gillar ordet spökhus, det ger mig en känsla av sensationslystnad, att de som är kvar där blir uttittade och pratade om. Spökjägare både tycker jag är fascinerande och irriterande, att gå in i ett hemsökt hus för att dokumentera för att bevisa har jag inget emot, det är är det blir teater av det och de provocerar fram saker som de vet att den här anden/andarna varit med om, och som varit traumatiska som det blir irriterande.

För det här är människor som en gång levt som de är in och hånar ibland, det är människor som kanske inte alla gånger var så snälla eller trevliga  men som antagligen hade en historia bakom som gjorde dom så.

Jag älskar sådana här hus och skulle gladeligen gå in om det var säkert för att prata med de som bor där och som inte lever. Husreningar är alltid lika spännande och roligt. Det roligaste är faktiskt att prata med huset, efter ett tag så blir hus levande på något sätt, helst de som är riktigt gamla. All den energi som finns i huset efter de som levt där gör att det blir levande. Ett gammalt hus är också lite som en gammal människa, med ålderskrämpor här och där och har svårt att ta sig ur sängen på morgonen. Det gör att de är otroligt givande att känna in.  Lägenheter är också spännande eftersom det inte bara är den anden som är där och stör som finns där. Det kan vara grannen bredvid gamla moster, grannen ovanför gamla farmor eller grannen under pappa som också går igenom lägenheten. De stör inte de som bor där och många känner inte ens av dom, men för mig som är där för att leta efter den som busar så blir det rätt mycket folk man får ignorera och inte prata med.

Att hjälpa människor i mitt arbete är otroligt givande och jag får lika mycket tillbaka av dom som de får av mig, men det som jag verkligen blir lycklig av är att hjälpa de andar som fastnat att ta sig vidare. Att förena barn med sin mamma, en man med sin fru eller en bror med en syster är något jag aldrig kommer att tröttna på. I nittionio procent av de gånger jag för över någon som kommer det alltid en släkting för att möta och hjälpa dom på vägen.

På den senaste tiden har jag börjat rena hus på distans, jag tycker om det och det är något nytt. Där kliver jag ur min kropp till viss del och går helt sonika fram till anden och börjar prata.  Här håller jag på att försöka utveckla en teknik som gör att jag blir bättre på det. Jag föredrar fortfarande att åka till huset och lägga handen på väggarna. Att rena hus fungerar och fungerar till och med bättre än jag trodde i början.

Jag ser fram emot nästa husrening, det är alltid lika spännande.

kram

 

Mystical Moments

Det här kortet symboliserar uppfostran, moderskap, skyddande och inkubation.

Den här kvinnans uttryck som vittnar om lugn är inte riktigt sant. Hon ruvar på mer än bara tankar. Hon är en moder, en skapare av allt. Det stora fågelboet på hennes huvud håller tre ägg och en äldre fågel som redan är född in i den här världen. Under hennes kjol skymtar en stor ägg. Det här kortet symboliserar moderskap, att skydda barn och hur barnen kan blomstra under en förälders ansvar. Tänk på att ord eller handlingar kan förstöra en barns själ för lång tid.

Barnen är det viktigaste vi har och de som måste ses efter, de behöver blomstra, de behöver uppmuntran och massor med kramar. De behöver en förälder som finns där och som skyddar dom. De behöver vägledning men också lära sig att ta ansvar. Att vara förälder är svårt och kräver att man hela tiden är medveten om sitt ansvar. De unga är vår framtid och behöver både skyddas och få pröva sina vingar.  Ge ditt eller någon annans barn beröm idag och se hur de lyser upp och växer i sin egen kraft.

Kraftdjursbudskap

Uggla

Den visa ugglan kallades för natten och månens härskarinna av indianerna. Hon säger att du ska lite på dina instinkter och inte lyssna på vad andra säger.

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.