Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 17/10

0

Att tappa bort sig.

Flera gånger har jag hört att människor jag pratat med har tappat bort sig eller blockerat sig från andevärlden. De ser inte eller hör inte och känner sig bortglömda. En sak som är bra med de ni har runt er som hjälper er och som guidar er är att de inte glömmer bort er. Allt började innan ni föddes med att ni och de hjälpare ni kom överens med som skulle hjälpa er, även såg det som skulle hända er under ert liv, i stora drag. De visste vad de gav sig in på och viker inte från din sida även om du själv tycker att du tappat bort dom.

Många gånger när man känner så här (har själv känt det) så är det för att livet kommer emellan lite, det kan hända saker som gör att man helt enkelt går så upp i sina vardagliga problem att man inte pratar med andevärlden på ett tag oavsett om det är genom att bara prata rent ut eller meditera. Det kan också vara så att man i sin barn/ungdom satte sig själv på paus för att man helt enkelt var rädd för att prata med dom. När man är ung så är det ofta lite sensationskänsla över det här med andevärlden, det är väldigt mycket spöken, i bland anden i glaset och väldigt ofta så sitter man i en grupp och skrämmer upp varandra till man till slut är så förskräckt att man stänger av intrycken man får.

En sak som många (även jag i början) misstar sig på är att man måste se och höra som alla andra. Jag trodde själv att jag skulle se andar som jag ser levande personer (tack och lov att jag inte gör det då skulle jag till slut bli tokig 😀 ) eller att jag skulle höra röster som från levande personer ( tack och lov igen att det händer väldigt sällan). Det var inte förrän jag släppte alla sådana tankar, tog in det jag fick in utan att försöka vara som alla andra, som det började röra på sig. Jag lärde mig att andevärlden kan prata med mig på en massa sätt, tankar, bilder, små videosnuttar, känslor, lukter och tecken. Då jag slappnade av och inte försökte värka fram något så bara rann det in en massa information.

Många gånger så försöker man så desperat att ha någon sort kontroll på sin förmåga att man helt enkelt blockerar sig och inte hör något. Slappna av och låt det som kommer till er komma. Be om att era guider skyddar och vägleder er i det ni behöver veta, ni behöver inte se, en känsla kan många gånger vara starkare än seendet. Meditera, prata med dom dagligen så kommer ni att se att ni får kontakt igen

Ni har inte tappat bort er eller blivit blockerade, ni har helt enkelt satt er själva på paus ett tag för att ni behöver klara av annat i ert liv. Era hjälpare finns alltid runt er och hjälper er, de överger er definitivt inte utan finns där när ni öppnar upp er igen.

Kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19

Välkomna att ringa

 

Mystical Moments

Det här kortet kom upp för bara ett litet tag sedan och andevärlden tycker att det är dags igen 🙂 det symboliserar lycka, uppmaning och att låsa upp känslor.

Kortet visar en kvinna som håller en nyckel i en hand och en bur med ett hjärta i den andra. Det sitter en fågel på hennes axel sr livet bara ett sökande för att hitta den perfekta nyckeln. Det är finns så många saker som kan försvåra vårat sökande efter nyckeln, vi kan ha svårt att få fram våra känslor och att acceptera dom. Men tack vare vänner , familj och de från andra sidan kan vi hitta den nyckeln vi trodde gått förlorad och hitta våran egna lycka.

Var inte rädd för att söka efter den perfekta nyckeln till just ditt hjärta, nöj dig inte med en nyckel som kanske passar just ditt lås lite grann utan var noga med att du får den lycka du förtjänar. Du kommer att hitta den, det finns det ingen tvekan om, du kommer att bli lycklig och känna att den perfekta nyckeln har kommit fram. Ditt hjärta är ditt och du behöver inte låsa om det för att skydda dig. Lär känna dig själv och vad som gör att den nyckel du har i handen kanske är den perfekta eller att du behöver fortsätta ditt sökande. Älska dig själv först och främst, slå inte på dig eller nedvärdera dig. Du är värd den perfekta nyckeln och ditt sökande är snart slut.

 

Kraftdjursbudskap

 

Flygande hund

Egyptens flygande hundar överlevde förseglade gravkammare och i tempel. Ditt umgängesliv får en rivstart och gamla vänner hör av sig till dig med inbjudningar.

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.