Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 12/10

0

 

Är huvudet dumt så får kroppen lida…..

Jag har varit ledig två dagar och en av dom fyllde jag år, min present till mig själv var att sätta upp fönster och dörrfoder, springa upp och ned på stegen för att spika upp en ledljus slinga och bära ved. En helt underbar födelsedag ända fram till idag 😀

Varför kan jag inte inse att jag faktiskt är 54 år, har fibromyalgi och nackproblem? Varför vill jag tro att jag fortfarande 25 år och fulltränad? Är det min hjärna som stänger av eller är det mitt ego som står och ropar i falsett: jajajaja du kan göra det du är bara 25 år 😀

I dag så får jag med andra ord ta det lugnt eftersom min kropp och min knopp just nu är i bråk med varandra, min kropp är skitsur och vill inte vara med men min knopp talar om för kroppen att: kom igen nu, vi kan bära ved i kväll efter kl 19,00 när hon slutar jobba 😀

Så här tror mitt huvud att jag är, att jag kan vinna ett triathlon lopp. Min kropp dumförklarar då totalt den förstnämnda

Känns det här igen?

Det är likadant med mitt jobb ibland, jag älskar verkligen mitt jobb och kan inte se mig göra något annat. Att få den ynnesten lite sent i livet när jag hade gett upp drömmen att få arbeta med något jag älskade. Men ibland vill jag för mycket även där, om jag orkade skulle jag jobba 18 timmar per dag med att vägleda på Tarotguiderna, ha husreningar, storseanser, trumresor och healingsessioner hemma hos mig. Men det går inte.

Precis som med allt annat så måste man stoppa upp sig ibland, att jobba för andevärlden är många gånger väldigt energikrävande. En person sa åt mig en gång: “men du sitter ju bara och pratar i telefonen hela dagarna, hur tröttsamt är det och jag förstår att du gör det för det är lätta pengar” Jag kan väl säga att jag sade till personen både det ena och det andra som inte tål att skrivas här. Det är energikrävande att jobba med andevärlden, de behöver energi för att kunna prata med oss och den energin tar det vanligtvis från oss. Efter ett tretimmars pass så kan jag vara helt slut beroende på vilka andar som kommit in och hur mycket energi de tagit av mig.

Efter en storseans är jag både trött och upp i varv. Det är en nästan euforisk känsla efter en storseans, jag är både oerhört glad men också så trött så jag knappt kan stå på benen. Kanske ger jag för mycket energi men det kan bero på att jag vill göra ett så bra jobb jag kan.

Tänk på det ni som precis har börjat med att få kontakt med andevärlden eller ni som har hållit på ett litet tag. Se till att ni inte jobbar för mycket i taget och se också till att tanka energi.  Gör er av med energier ni tagit på er och dra upp nya fräscha energier från moder jord. Det är roligt att prata med andevärlden. De finns alltid kvar för er och försvinner ingenstans. Se bara till att ta hand om er när ni jobbar med dom.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19

Välkomna att ringa

 

Mystical Moments

Det här kortet symboliserar hopp, en fyr i natten, lösningar och ny början

Vi ser en kvinna klädd i blå klänning stående någonstans i ett öde landskap. Mörker omsluter henne men en vit ros lyser som upp natten som en fyr. Kanske är den här kvinna vilse eller osäker på sina känslor. Hon kan ändå på grund av rosen hitta sin väg. Vita rosor symboliserar hopp, ny början, beundran och ung kärlek. Det är spännande tider framför henne.

Se din egna vita ros, vad symboliserar ditt ljus och ditt hopp? Det finns alltid något som gör att du kan se framåt även om det bara är en liten sak. Även om du tycker att mörkret omsluter dig och du känner dig vilse så finns den vita rosen framför dig för att lysa upp din väg. Du behöver bara hitta den igen. Bortse inte från de små tecken du får från andevärlden, se dom som ett steg i taget och börja sedan gå din väg. Det finns lösningar på dina problem och ta den hjälp som kommer i din väg hur liten den än må vara. Se din vita ros framför dig hela tiden och gå målmedvetet mot dina mål utan att vara rädd. Du har alltid dina hjälpare med dig som stöttar och älskar dig.

 

Kraftdjursbudskap

 

Ökenräv

Den lilla ökenräven har enorma öron för att märka fiender på långt håll. Lyssna på vad folk runt dig menar snarare än säger; var öppen för nya allianser.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.