Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 9/10

0

Energierna som är nu är enorma.

Under en längre har det byggts upp energier. Enligt min mening så började det redan för ett år sedan kanske ännu längre tillbaka och de här energierna har inte fått utlopp. Precis som vågen ovanför har de blivit högre och högre, starkare och starkare och mer och mer skräckinjagande. Det här har jag märkt genom allt som har hänt de jag har pratat med och även mig själv. Vi har varit inne i en transformation många av oss som har pågått länge och där vi har känt hur energierna byggts upp mer och mer och mer. Vi har väntat på att något ska hända, vare sig det gäller kärlek, arbete, bostad eller ens egen utveckling.

För lite drygt en månad sedan var det blodmåne och man behövde inte vara speciellt medial eller ens för den delen öppen för att känna att då rullade de här energierna in som en stor tidvattenvåg.

Med den här vågen av energi som kom så började även saker ta fart, i början märkte nog de flesta inte av den så mycket den, man märkte att saker började på att lossna, att kärleken kom in och att man fick ett nytt arbete. Sin egen andliga utveckling började röra på sig och det var som lite skönt att allt började hända. Men i allt det här så glömde både jag och många att den enorma vågen av energi inte var någon liten svag bris som orsakade en liten våg som på sin höjd gick upp till knäna utan att det var en våg som skulle svepa med sig mycket och ruska om en rejält.

Vi är nu mitt inne i den här vågen av energi, den skakar om, tumlar runt oss och får oss att komma ihåg gamla sår, gamla minnen som legat gömda, den får oss att se oss själva och ibland smärtsamt tala om för oss vad vi gjort fel. Den får oss att längta efter en förändring och att förbanna universum. Det känns som om vi inte har någon kontroll på saker som sker, den slänger oss åt alla håll och är just nu inte speciellt trevlig. Men den är behövlig. Även om man just nu vill komma ur den här vågen så är den bra för en. Man renas, gör upp med gamla saker, blir starkare och mer medveten om att man nu slutar ta att någon försöker trycka ned en.

Den här vågen kommer inte att fortsätta för evigt, som jag förstår kommer den att plana ut om bara någon månad. Tills dess vill jag att ni njuter av resan även om den känns tung, i slutändan kommer den att göra er till mycket starkare personer som kommer att lyfta och inte bara prova era vingar utan flyga högt, rent och starkt.

Den här sången hittade jag idag och dess text berörde mig djupt. Det är precis det här som kommer att ske när vi har tumlat klart i den vågen av energi.

Klicka på bilden för att se texten och höra sången.

 

Mystical Moments

Det här kortet symboliserar solsken, energi, mod och klarhet

En kvinna stiger högt upp i skyn. Hennes hår skiner skiner lika klart som solen, hennes kjol ser ut som en stor byggnad. Hon kommer från en mörkare plats och under henne finns dysterhet och skuggor. Men hennes ljus strålar klart. Hon är som livsenergin och solen i universum. Hon fokuserar på det positiva  och kan bringa klarhet i det dystra och skuggorna. Hon lämnar natten och hennes rädslor under henne när hon stiger upp mot skyn.

Precis som kvinnan på kortet kan vi alla lämna våra skuggor och rädslor bakom och under oss, vi skiner som solen när vi visar vår förmåga att stiga upp över det som försöker dra ned oss. Vi har modet att lyfta vår energi till en ljusare plats och klarheten att se vad som försöker dra ned oss. Var din egen sol, den som lyser starkt, låt ingen någonsin dra ned dig i skuggorna. När du lyser klart försvinner också skuggor och du ser klart. Din egen solenergi gör att du kommer att vara den som låter andra inspireras av dig och kunna göra samma resa själva.

 

Kraftdjursbudskap

Lemur

En symbol för den förlorade visdomen av det sjunkna Lemurien, säger att du ska gripa glädjen i varje ny dag genom att våga språnget i livet och kärleken.

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.