Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 7/10

0

 

Änglar

Att änglar finns har jag tagit upp i ett tidigare inlägg. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så trodde jag inte på änglar och när de kom så var det med trummor , basuner och vingarna uppfällda så de blev enorma. Något jag har märkt under de år jag arbetat med dom är att de har humor och en vääääällllddddiiiigggttttt långt minne. De har i och för sig slutat med basunerna men det är fortfarande uppfällda vingar som gäller när de visar sig för mig. Det är tydligen deras sätt att skoja till det lite med mig.

Det kanske låter lite konstigt att jag som Freja Naturprästinna pratar om änglar. Det ena utesluter inte det andra utan det för mig är två olika energier som ändå är förknippade med varandra.

Vad är det för kön på änglar, är de manliga eller kvinnliga. Frågar du någon från kristendomen eller islam så är de manliga (men så är det också väldigt patriarkala religioner). För mig är de rätt könslösa även om mina två skyddsänglar Metatron och Ariel visar sig som  man och kvinna. Däremot är det skillnad på energier. För mig är änglar en energi som tillhör universum, luften, himlen vad man nu vill kalla den energi som finns ovanför oss. De tillhör på ett sätt stjärnfolket och stjärnalltet. De visar sig alltid som ljusvarelser för mig och det är sällan jag ser ansiktsformer när de visar sig för mig.

Freja, Frigga, Hel och de andra gudinnorna tillsammans med Cernunnos, Frej, The Green Man, Loke och de andra gudarna är för mig markbundna energier. De tillhör moder jord och de urfolk som tillbad dom innan änglarna gjorde entré i människors liv.

För mig personligen är det viktigt att jag har den här balansen i mitt liv, bara för att jag valde att gå som prästinna i Frejas tjänst så släpper jag inte min kontakt med änglarna eller för den delen med många av de uppstigna mästarna, där flera tillhör de stora religionerna. De behövs för att skapa en balans av luft och jord, precis som jag behöver balansen mellan manligt och kvinnligt av gudar och gudinnor. För mig blir det konstigt om jag inte hade den balansen, lite som att köra en bil där bara däcken på höger sida har luft.

Så tänk på det, allt hänger ihop, det ena utesluter inte det andra. Hur gör ni får att få den här balansen för att ni inte ska köra bil lite halvlutande?

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16.

Välkomna att ringa

 

Mystical Moments

Det här kortet symboliserar styrka, att ta ansvar, öde och ödmjukhet

En sjöjungfru sitter på en sten och tittar ut mot havet. Ett litet skepp flyter nära henne och hon håller det i ett snöre. Hon har ansvaret över vad som händer med skeppet och dess passagerare. Med en knyck på handleden kan hon kasta skeppet på land och avsluta dess resa. Vad vill sjöjungfrun göra med skeppet? Hon har förlorat många saker i sitt liv och upplevt sorger. Kommer hon att fortsätta sin resa av lidande eller bestämmer sig hon för att låta sig helas och med ödmjukhet gå vidare i livet av det hon har lärt sig av sina sorger?

Vi har styrkan att ta kontroll och ta ansvar över våra minnen av sorger och lidande. Vi kan ibland ta vårat öde i händerna med de saker vi kan kontrollera. Att inte fastna i våra sorger och lidande utan att erkänna dom och hur de har gjort oss till de personer vi är idag. Vilken person vill du vara? Den som sitter i båten där du lägger ditt öde i andras händer eller sjöjungfrun som bestämmer ditt eget öde? Du har styrkan att ändra det du kan ändra och ödmjukheten att gå vidare med nya erfarenheter.

Kraftdjursbudskap

Kalkon

Känd som mayaindianernas juvelfågel, var en offergåva till gudarna. Bjud in gamla och nya vänner på en spontan fest eller resa.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.