Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 5/10

0

Historien om skottarna fortsätter…

Jag har lärt känna en ny skotte som dök upp häromdagen hos mig och jag kallar honom Don Juan 😀

Jon är ju den som har sprungit och tittat på tjejer och suckat när han tycker de är snygga, han har för övrigt flyttat hem till en kompis till mig ett tag eftersom han är lite kär just nu 😀

Sedan jag skilde mig har jag bestämt mig för att leva ensam, det finns en mängd olika orsaker till det. En av anledningarna är att jag tycker om att vara ensam. Av tidigare erfarenheter så vet jag att universum brukar spela mig spratt när jag har sagt det här och jag ville gardera mig. Så jag satte ut en önskan om en man som var något av en utopi 😀

Han ska vara mörkhårig, lång, tatuerad (jag tänker inte vara den enda tatuerade i familjen igen, plus att jag tycker det är snyggt), han ska vara medial (återigen jag tänker inte vara den enda i familjen och han ska kunna förstå vad jag pratar om), han ska vara händig, han ska ha mörka bruna ögon, han ska lyfta mig i mitt arbete och inte trycka ned mig, han ska vara bra på att kyssas 😀 , han ska vara rolig, han ska gilla äventyr, han ska tycka om hårdrock på full volym, han ska stå ut med att jag sjunger till hårdrock för full hals, han ska vara varm så jag kan värma fötterna på honom 😀 , han ska vara trygg och stabil, han ska se mig för den jag är, han ska ha snygga underarmar, han ska vara min bästa vän, han ska vara trogen, han ska vara en perfekt man.

Ja ni ser ju 😀

När jag då sa allt det här högt nu för några dagar sedan så klev det helt plötsligt upp en av skottarna och såg ut som jag hade tänkt mig, han gick fram och sa lite smörigt Hello love, ok tänkte jag vad är det här? Han sa: du ville ha mig och nu är jag här. Mitt svar var då lite krasst att: Du är ju död! Det gjorde tydligen ingen skillnad för honom utan han gav mig en liten puss på kinden och gick sedan iväg. Sedan har han varit runt mig och blinkat till mig, pussat mig på kinden igen och varit allmänt flörtig. Det är inte sant var min första tanke, inte en till, räckte det inte med Jon.

När jag frågade Ian (min guide) om det inte var Jon som var kvinnokarlen i klanen så fick jag till svar att han var den roliga och flörtiga medan den här som jag tror kallas för Sean var den snygga i klanen. Ja jisses 😀

Det stannar inte vid det, igår hade jag besök här och då kliver han in igen och talar om att hon är en vacker kvinna. Jaha var min första tanke, ska du gå på mina besökare också 😀 . Vi får väl se hur det utvecklar sig och vilken som visar sig nästa gång för mig, hittills så är det Ian, Jon, den svartmuskiga mannen som inte säger något utan bara ser bister ut, bagarens son, bagaren, han som städar och nu Don Juan (Sean) som har pratat med mig. Jag både bävar och ser fram emot nästa som vill prata, frågan är bara vad som kommer då 😀

Tillbaka till min utopiman, när jag hade sagt allt det här till universum och kände mig lite nöjd med mig själv, med att det här kan aldrig slå in, så fick jag upp en bild i huvudet. Ja men han finns ju utseendemässigt redan. Det är bara ett problem, han är gift och han är en känd skådespelare. Tur det finns bilder så man kan sitta och sucka ibland och blinka med ögonen en stund när man ser honom.

Får jag lov att presentera

Jason Momoa 😀

Ha nu en bra Frejas dag kram

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-18.

Välkomna att ringa

 

Mystical Moments

 

Det här kortet symboliserar mod, balans, när det går lätt, äventyr och perspektiv.

Titta på den här flickan som balanserar på ett rep medan hon dansar med månen. Hon dansar genom livet. Att vara så här självsäker är en gåva som man ska vara medveten om och vårda. Kom ut ur din komfortzon och se livet från en annan sida. Om du kan hålla balansen mellan lättsinnet och lättsamheten så kan du hålla dig ovanför det dagliga oljudet från världen som kan dra ned dig. Känn vinden i ditt hår och äventyret i ditt hjärta.

Var äventyrlig, var modig, var självsäker och låt ingen dra ned dig. Gör saker du inte vågat innan, tala om för något att du älskar den eller ge någon en kram. Låt för ett tag äventyret ta tag i dig och få dig att känna dig fri som fågeln. Åk någonstans helt oförberett, dansa med månen, gå den där kursen du velat länge. Hitta modet att förändra dig och låt ingen tala om för dig att du gör fel. Vad är en äventyr för dig? Sök inom dig själv och gå sedan framåt mot ditt äventyr och var som flickan som dansar med månen högt ovanför taken. Nu är tiden för förändringar och att gå in på nya stigar som annars kanske skrämt dig lite.

Kraftdjursbudskap

Buffel

ett heligt djur för de nordamerikanska indianernas beskyddarinna den vita buffelkvinnan, lovar att dina behov tillgodoses, så oroa dig inte.

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.