Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 4/10

2

Jag tänkte ta upp något som kanske inte är så andligt men som många av oss lider av.

Tandläkarskräck.

Eller som det heter nu tandvårdsrädsla.

I mitt fall skulle jag vilja kalla det fruktansvärtskiträddochpanikångestattackframkallandeskräck.

Allt började när jag var liten med en kvinnlig tandläkare som fanns på den tandvårdscentralen där jag växte upp, hon var mardrömmen personifierad, hon bröt kraftigt på tyska (inget bra språk att bryta på när man behandlar barn som små otäcka varelser som bara gnäller), hon var tror jag väldigt ofta onykter, hon tålde inte att man tyckte illa om att gå dit, hon fräste åt en, tappade saker i halsen på en och det värsta var i alla fall att varje gång man gick därifrån när man lagat tänderna var att man hade hela munnen full med små tamponader eftersom det blödde där hon varit och borrat, hon borrade nämligen bredvid även när hon skulle vara i tanden och hålla på.

Det här har gjort att jag under åren dragit mig mer och mer för att gå till tandläkaren, jag hittade en ett tag som var bra men sedan flyttade jag och då började det igen. Att få förtroende för en ny tandläkare var svårt och mina tänder blev sämre och sämre. När så den sista tandläkaren sa åt mig att: den här tanden måste vi nog operera bort så var det kört. Det var nu snart 20 år sedan.

En kusin till min man har arbetat hos en tandläkare och den personen erbjöd sig i många år att vara med på undersökningen och när de skulle laga mina tänder men bara tanken av att boka en tid gav mig ångest, så det blev inte av.

För ett år sedan fick jag kontakt med en klinik som specialiserar sig på sådana som mig, jag tog kontakt via mail och sedan stannade det av (igen). Nu för två dagar sedan bet jag av en tand igen och insåg att nu får du snart köpa löständer på Dollarstore om det fortsätter så här (kunde i för sig vara lite roligt, helst de med vampyrtänder :D).

Så jag tog mod till mig och skickade ett mail igen och fick ett väldigt gulligt svar. Nu är första hindret övervunnet, nu kommer nästa, jag måste ringa och boka tid. Bara att skriva om det ger mig ångest men jag ska klara det.

Varför ska jag klara av det den här gången med det som jag inte har klarat av på över 20 år? Nu har jag helt andra verktyg för att lugna ned mig och för få bort ångesten. Jag har andevärlden på min sida och jag vet att jag har flera av mina hjälpare med mig som kan lugna mig, jag kan sätta mig i ett meditativt tillstånd medan de håller på (om de inte söver mig). Sedan är jag rätt tjurig också vilket hjälper till, om jag svär en stund (helst på finska) över mig själv och att jag klarar av en ardennerhäst på ett ton, så måste jag klara av  det här 😀

Ha nu en bra torsdag kära vänner.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Välkomna att ringa

 

Mystical Moments

 

Det här korte symboliserar att välja fel väg, att ta fel beslut och rädsla för att misslyckas.

Titta på den här unga sjömannen som har fastnat med sitt skepp i ett högt träd. Han behöver sitt ankare för att komma tillbaka till marken. Kortet frågar, hur kom han dit? Det här verkligen ett konstigt ställe att parkera sitt skepp. Ibland känner vi likadant, vi befinner oss i situationer som vi inte förstår hur vi hamnade i. Ibland känner vi att vi gjort misstag eftersom våra förväntningar på oss själva varit så höga. Vi ser själva till att vi misslyckas. När det händer slår vi på oss själva och vad vi åstadkommit, eller så är vi så skrämda att vi inte ens försöker. Att misslyckas är en del av att lyckas och lika viktigt som ett roder på ett skepp.

Var inte rädda för att misslyckas oavsett om det gäller kärlek, arbete eller vänskap. Är det verkligen ett misslyckande eller är det era höga förväntningar som gör att ni tror det är ett misslyckande? Var inte rädda för att gå in på fel vägar ibland, det är så ni vet vilka vägar som är rätt för er i slutändan. Lär av de fel ni gör och se det som en del av ert liv. Tänk tillbaka när ni tycker ni gjort bort er eller misslyckats, var det verkligen så farligt eller var det bara ert ego som fick sig en törn. Har era misslyckanden inte gjort er till de starka, vackra varelser ni är idag? När ni känner er strandade med ett skepp högt uppe i ett träd så ta ett steg tillbaka för att se hur ni ska komma tillbaka till marken. Var inte rädda för att misslyckas, rädslan kan många gånger göra att ni inte lyckas överhuvudtaget.

Gå ut och var stolta över det ni tycker att ni misslyckats med, det är just de sakerna som gör er starka.

 

Kraftdjursbudskap

Örn

det djur som enligt de amerikanska indianernas tradition flyger närmast solen, säger att du kan förverkliga dina drömmar om du siktar högt idag.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Paul Ludwig tandläkare rekomenderas. Kvinnan i receptionen där som fick mig att börja läsa din blogg och ringa dig vid ett tillfälle!

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.