Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 14/9

0

Djurkommunikation.

För det mesta när det ringer någon till mig som vill att jag ska prata med deras djur så är det hästar, hundar eller katter.

I går var det en kanin och det var en spännande upplevelse. De har ett helt annat perspektiv på saker och ting än t ex hundar och katter som båda är jägare grunden. Att prata med ett djur som vet att det kan bli ett byte gav mig en ödmjukhet eftersom jag kände den här instinkten att fly så fort något blev farligt hela tiden.

Den här kaninen började med att prata med mig i färger, grönt var något som var bra och gott, mörkt var mysigt och tryggt. Han fortsatte sedan att prata i känslor. Det var skönt att bli klappad av stora händer som var varma, det var mysigt att ligga mot en tröja som var mjuk. Även smaker var viktig för den här kaninen, äpple är väldigt gott och det fick han tydligen alldeles för lite av (enligt honom själ 😀 ) och jag kände äppelsmaken i munnen ett bra tag när jag pratade med honom. Framför allt så var han väldigt snacksalig, jag hann inte ens fråga om jag fick prata med honom innan han tog kontakt med mig.

Hans perspektiv gentemot människor, hundar och katter var också lite roligt att få höra och se, t ex så var människoansikten jättestora och händer enorma. Hundar var han inte så förtjust i och jag såg en stooor svart hund som han inte gillade. Det kan ha varit en hund stor som en cockerspaniel men för honom var den enorm. Allt var stort och det var fascinerande att se världen från hans vinkel.

I allt detta så kommer det in en annan kanin som börjar prata med mig, en till hanne och som tyckte att den första skulle ge sjutton i hans hona 😀 , de var egentligen inte ovänner så länge honan inte var med i spelet men då sjutton. Honan kom in hon också efter en liten stund och då blev det lite smått förvirrat, jisses vad hon pratade på, det var allt från hur hon blev klappad till vad hon åt. Efter en stund insåg jag att hon bara ville berätta sin historia så jag lät henne prata på i bakgrunden när jag återigen började prata med den första kaninen.

Jag hade aldrig trott att kaniner kunde vara så pratsamma 😀

En sak till som jag lärde mig och som både förvånade mig och fick mig att börja skratta var att kaniner är pryda, i alla fall dessa jag pratade med. När vi kom in på det här med två hanar och en hona och började prata revir, sex och att kämpa om samma hona så blev det tyst. Nej se det pratade man inte om… Jag måste erkänna att jag blev lite ställd och undrade varför, återigen blev det tyst och jag fick hela tiden känslan av att de här kaninerna blev lite förnärmade av frågan. Se där det trodde jag aldrig 😀

Det var en omtumlande, rolig och lärorik timme som jag var med om igår och jag ser fram emot att prata med mer kaniner ( om inte för att se om de också är pryda) och även de fåglar och ekorrar jag har inpå huset.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19.

Välkomna att ringa

 

Mystical Moments

Det här kortet symboliserar kärlek, partnerskap, support och överenskommelse

Det här kortet visar ett kärleksfullt par. Kvinnan är en sjöjungfru, hennes hår och stjärtfena ser ut att flyta i luften. En man med fjädrar håller hennes hand. Han håller henne med stadig och beskyddande hand. Han är hennes fasta punkt. De är från olika världar, vatten och luft men de är hela tillsammans i en perfekt kärleksfull union. Deras skillnader gör dom bara starkare och balanserade. De stödjer varandra på deras eget sätt och alltid i en känsla av respekt och kärlek.

Att vara olika betyder inte automatiskt att man inte ska vara tillsammans, det kan stärka en själv och den man älskar. Låt inte skillnaden mellan den du älskar och dig själv vara ett hinder. Se i stället hur det kan stärka er. När du möter en partner så se hur de olika saker ni varit med om kan göra att ni bygger broar istället för att gå isär. Stötta varandra i era olikheter och ta tillvara på den tiden ni har eller kommer att ha. Din kärlek finns där ute, den som stöttar dig och älskar dig för den du är villkorslöst. Öppna ditt hjärta för att släppa in även den som du kanske tycker är för olik dig, i den olikheten kommer det att finnas kärlek och partnerskap som är starkare än du kan föreställa dig.

 

Kraftdjursbudskap

Orm

ikon för St Brigit på Irland och den keltiska gudinnan Brighid, säger att liksom ormen ömsar sitt skinn om våren, kan du lämna gamla sorger bakom dig.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.