Oracle of Mystical Moments och kraftdjursbudskap 13/9

2

Att aldrig vara riktigt ensam.

Jag är rätt osocial egentligen. Vilket kanske är konstigt att säga med det yrket jag har. Men jag gillar att dra mig undan ibland och vara för mig själv, det här skapade lite slitningar i början på det äktenskapet jag var i. Mitt behov av att vara själv ibland och få rå mig själv gjorde att jag till och med  kunde säga åt min före detta man att: du kan väl åka iväg en helg med dina vänner. 😀

Då förstod jag inte att jag aldrig var riktig ensam även när jag var ensam utan en levande person i närheten.

Nu förstår jag bättre och livet är inte detsamma efter jag insåg att jag har en hel drös med guider, änglar, kraftdjur, mina djur som har gått över, nära och kära och olika väsen. Nu ser jag dom tack och lov inte så klart hela tiden, i så fall hade jag nog blivit eremit och bott i en grotta 😀 ( fast då hade det verkligen blivit överfullt i grottan 😀 )

För det mesta känner jag av dom när jag sträcker ut mina trådar men ibland kommer det någon och står riktigt nära så jag känner av dom. Så har det varit sedan jag flyttade hit och det verkar som att det är lite olika andar. Det kan vara mamma och pappa, en vän som gått bort, andras nära och kära eller en man som bodde här förut. Men det slår aldrig fel att vid 20.00-21.00 när jag sitter i soffan och tittar på tv så börjar de röra vid mitt hår, stryka mig på kinden eller bara stå nära mig. Vid det här laget säger jag till att ta ett steg tillbaka och tala om vem du är innan du tar på mig. Min aura vill helst vara ensam i. Ibland är jag för trött för att prata och säger helt enkelt till att jag inte orkar.

Man blir lätt blasé när det är någon som pillar en i skallen dagligdags, jag vet att när det är något speciellt så gör de andra saker, min vän  t ex som gick över nyligen knäppte mig på näsan tills jag pratade med honom 😀 och andra gånger känns det som jag helt plötsligt har blivit överfallen av en hel armé och tillhörande följe av kockar, kvinnor, barn och en trumpojke av löss. Det pillar något så grönjäkligt i håret så jag blir tokig.

Då är det bara snällt att prata med dom och fråga vad de vill eller sitta och riva sig blodig i hårbotten. Det förstnämnda brukar vara lättast 😀

Så känner ni det här så bli inte rädda, det är antagligen någon av era nära och kära som vill visa att de är där och vill prata med er, fråga vem det är och vad de vill. Ni kan höra tankar i era huvuden, se bilder, känna en lukt eller en känsla av kärlek.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-19

Välkomna att ringa

 

Mystical Moments

Det här kortet symboliserar, innovation, transformation, växande och att frigöra sig.

En flicka sitter på en trädstam och hållen löv i sin hand, andra löv blåser bort i vinden. En liten spindel håller några löv i sina fina trådar och vinden hotar att slita sönder hans väv. Var inte rädd för förändringar, släpp dina rädslor för att släppa kontrollen. En ändring kan ofta vara besvärlig och smärtsam men det är det enda sättet att växa. Du kanske förlorar fotfästet för en kort sekund men du kommer inte att blåsa iväg. Livet fortsätter och inget tar slut, det omformas bara till något nytt av vinden. Varken bättre eller sämre utan bara skillnad, i den skillnaden ligger nya och spännande saker, underverk och nya öppningar.

Var inte rädd för förändringar, de förändringar du går igenom nu även om de känns jobbiga kommer att resultera i nya vägar, nya vänner, ny kärlek eller ett nytt arbete. I transformationen kan det vara besvärligt men i slutändan kommer alltid något gott ur det. Var inte rädd för att släppa taget om det som inte gynnar dig och var redo att släppa in nya bekantskaper i ditt liv.

 

Kraftdjursbudskap

Val

ikon för den peruanska havsgudinnan Mama Cocha som ger goda fiskefångster, säger att även ett enormt projekt är möjligt om du åkallar hennes styrka.

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.