Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 10/8

0

Att sia i kort

Jag använder inte Tarotkort och har egentligen aldrig känt mig dragen till tarot, jag har två sådana lekar men de ligger mest och samlar damm just nu. Man är alla olika och jag insåg tidigt att det var runor jag skulle hålla på med först i mitt siande med hjälpmedel. Den första lek jag skaffade var den ovan, en run kortlek som pensionerades när jag gjorde mina egna runor. Den var min bana in på att se i kort, här ska väl också sägas att jag behöver inte kort eller hjälpmedel men väljer att använda dom eftersom budskapet många gånger kan bli kraftigare och mera klart när hjälpmedlen finns där.

Som sagt Tarot passar inte mig, kanske för att jag inte kan trycka in mig i kort som man måste lära sig att förstå. För mig är det viktigt att korten pratar med mig och jag tittar mer på bilderna än att se vad korten egentligen betyder och för varje ny person så kan ett kort betyda något helt annat än för den förra.

Min nästa kortlek som jag använde var

Änglaterapi av Doreen Virtue, den var en lättsam kortlek och då arbetade jag också väldigt intensivt med änglar efter att jag varit på en helgkurs med Birkan Tore. Den leken är också pensionerad nu och har gjort sitt. Det här händer med de lekar jag har fastän jag renar dom regelbundet. Efter ett tag så slutar de fungera och det är bara att pensionera dom. Änglaterapi var en bra lek att fortsätta med, Doreens lekar är lättfattliga och lätta att lära sig när man är nybörjare enligt min mening.

 

Min nästa lek jag köpte som jag använde regelbundet var Änglasvar som jag också tycker väldigt mycket om. Den leken är också en lättsam lek när man vill lära sig att tolka kort, den ger också svar tidsmässigt vilket jag tyckte var bra, men återigen så blev den pensionerad när jag var klar med att kanalisera änglarna så mycket som jag gjorde. Guider och änglar har varit de två olika grupperna av hjälpare som jag har tagit hjälp av som mest

Änglarna hjälper mig fortfarande men kommer kanske inte så mycket när det gäller mig själv utan mer när det gäller andra. Jag har fortfarande ett kärleksfullt förhållande till dom men det är mera Freja och gudinnorna som är kraftfulla i sina budskap nu.

Det här gjorde att jag skaffade mig en ny kortlek som visade gudinnornas vägledning.

Den här kortleken använde jag mig av länge och för er som har följt min blogg ett tag så vet ni att jag hade den här kortleken som min dagliga spådom.

Det här förändrades radikalt när jag upptäckte Lenormandkort. Helt plötsligt öppnades en helt ny värld. Jag slutade att titta på de skrivna budskapen och gick helt in för att bara titta på bilderna. Det öppnades en förståelse för att kanalisera mer genom korten och de gav mig helt nya budskap som var kraftfullare och klarare.

Jag har till dags datum fyra lenormand lekar som alla har olika uppgifter, en använder jag bara till kärlek, en annan till allmänna saker, en tredje för att spå i arbete o v s.

Sedan för ca två veckor sedan så fick jag hem helt nya kortlekar. Den ena heter Botanical Inspirations och där är det bara blomkort och blommornas betydelse. Den leken och jag håller fortfarande på att bekanta oss med varandra 😀

Den här leken är verkligen underbar och har bra budskap med väldigt fina bilder av blommorna. Kortleken använder jag mest när det gäller kärleksfrågor.

Så till leken som jag kommer att använda om ett tag när det gäller orakelkorten jag lägger ut varje dag.

Oracle of Mystical Moments heter den och kortleken pratade med mig så till den milda grad att jag har använt den väldigt mycket de senaste två veckorna. Den här leken älskar jag och kommer att visa den när jag drar dagens kort för er efter nästa vecka.

Det viktigaste enligt mig när man väljer en lek är att man väljer den på intuition och att den pratar med en, sedan kan det vara en Lenormandkortlek eller en vanlig kortlek man använder som spel. Tänk också på att den är bara ett hjälpmedel, det är din förmåga till att kanalisera som gör att det fungerar.

 I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-18

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

 

Tärningarna

Det här kortet symboliserar risktagande, val, osäkerhet och att ta ett steg ut i det okända. Det symboliserar också framtida förändringar.

Det är dags att välja den väg som för dig framåt till lycka, det är dags att lita på din intuition  och att slå bort osäkerheten. Vi hjälpare finns där för att guida dig rätt så att du blir lycklig. Var inte rädd för förändringar, de flesta förändringar som är jobbiga är i slutändan positiva när det gäller att förändra sitt liv så man tar tillbaka sin styrka.

Ta steget ut i det okända en stund, var inte rädd för att säga vad du tycker när det känns fel, var inte rädd för att omfamna kärleken när den kommer och slå bort din osäkerhet när den kommer, den håller dig bara tillbaka.

Kraftdjursbudskap

Delfin

Är en kraftikon för forntida gudinnor som Venus och den egyptiska modergudinnan Isis. Han skänker healing, frid och styrka att glömma gamla sorger.

 

Ha en underbar Frejas dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.