Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 9/8

4

Finns våra djur kvar hos oss när de går över.

Ja det finns dom, jag har själv några djur som gått över under årens lopp och de finns med mig lite då och nu. Den starkaste är min älskade katt som jag fick lov att ta adjö av i det här jordelivet för några år sedan, han är med mig rätt mycket och ligger mest på sängen och myser. Sedan har vi min tax som jag märker av ibland i min bil, hon älskade att åka bil och kunde ligga i timmar i den och sova.

Det jag har märkt är att i början när de gått över är de starkast i sina energier, jag har flera gånger varit med om att sängen har gungat till när någon av mina hundar som gått över hoppat upp för att lägga sig där på natten precis som de gjorde när de levde.  Här ska jag vara glad att inte någon av mina hästar som gått över gjort samma sak 😀 men däremot har jag märkt av dom i stallet.

Efter ett tag blir deras energier svagare eller så är det jag som bli van att de är här och inte märker av dom lika mycket, att deras energier blir svagare betyder inte att de inte är med och jag har märkt av min rottweiler som gick över i början på 90-talet flera gånger den senaste tiden. De djur jag har pratat med som gått över har en rätt torr humor om hur det är på andra sidan. De undrar varför i hela fridens namn matte eller husse inte känner av dom, de undrar om de kan få mat 😀 och ligger fortfarande på sina favoritplatser.

För er som mist ett djur så finns det med all sannolikhet kvar hos er, även om ni inte känner av dom och de ligger antagligen på samma ställe som de brukade göra när de levde.

Det är inte bara husdjur som kan dröja sig kvar, det har hänt flera gånger att jag stött på vilda djur som har gått över till andra sidan. Det har till och med hänt att jag fört över sådana djur och jag har en stor älgtjur som inte lever som gillar att stå och titta in i mina fönster. Där har jag aldrig fått någon bra förklaring till varför de dröjer sig kvar en stund. Men det är häftigt att se dom och att ha en konversation med dom precis som med våra husdjur.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

Mössen

Det här kortet symboliserar, förlust, tjuveri, stress, ångest och irritation. Det symboliserar även någon i din närhet som drar för mycket energi av dig.

Sakta ned, spring inte i ditt liv utan gå. Vad är det som får dig att stressa och vad kan du göra för att det ska bli lättare för dig? Var finns energitjuvarna? Varför är du irriterad? I bland går livet alldeles för fort och vi hinner inte med, då är det viktigt att stanna upp för att se vad man kan förbättra för att få så bra livskvalitet som möjligt. Vilka personer i ditt liv slukar energi av dig? Är de verkligen så viktiga att ha i ditt liv? Sätt dig själv och ditt välmående i första rummet, hur ska du kunna hjälpa andra om du bränner ditt ljus i bägge ändar?

Ta hand om dig, du är den viktigaste personen i ditt liv.

Kram

Kraftdjursbudskap

Tiger

Tigern är djurens konung i Fjärran Östern. I myten kunde tigern leva i tusen år.

Var modig och låt ingen förringa dig eller övertala dig.

 

Ha en underbar dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Har varit med om att sängen gungat till ett flertal gånger, och jag har varit tvungen att känna/titta efter om någon varit där. Det har känts så tydligt, men ingen där.

    Tack för fina budskap!

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.