Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 8/8

2

Kära vänner som läser min blogg

Den här veckan och nästa vecka kommer att tillägnas Jordens Hjärtslag, planering och i ordningsställande av festivalen. Vilket gör att jag nästa vecka inte kan komma ut med något lenormandorakel alls. Veckan därefter provar jag med nya underbara kort så där har ni något att se fram emot 🙂

 

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

 

Det här kortet symboliserar att det finns en tid för allt, ett syfte, att skära bort något ur en liv, att skörda något, att bryta upp eller ett svårt beslut.

Se dig runt omkring, vad behöver du ta bort för att du ska vara lycklig? Vilket är syftet med att ta det svåra beslutet eller att bryta upp från ditt gamla liv? Vad behöver du skära bort för att kunna gå vidare? Gå djupt inom dig själv för att hitta svaren som gör att du går vidare lyckligare än nu och ta sedan beslutet.

Vad är det du kan skörda som gör att du mår bättre, vad kan du ha in i ditt liv för att just du ska må bra? Gå som tidigare djupt inom dig själv och se vad det är, gå sedan vidare för att ta beslutet och bli starkare som person.

 

Kraftdjursbudskap

 

Lax

I indiansk mytologi var laxen sommarens moder som simmade hundratals mil hem för att lägga ägg. Någon från det förflutna gör dig glad.

Ha en underbar dag

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.