Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 5/8

0

 

Att kanalisera utan att man vet om det.

Många gånger har jag fått höra av både kunder och vänner att: ibland säger jag saker till andra som jag inte vet var det kommer ifrån. Det här har hänt mig också under min uppväxt och mitt vuxna liv. Många gånger har jag sagt saker som jag efteråt inte förstått varför jag sagt dom eller hur jag har kunnat veta.

Nu vet jag att jag har kanaliserat utan att veta om det.

Vi omges av guider, änglar, kraftdjur, nära och kära hela tiden. Många gånger kommer de med budskap till andra när man är medial utan att man vet om det. Det här handlar inte om att man är övertagen av en ande eller hjälpare, det handlar inte om besatthet eller att de kliver in i ens kropp. De står hellre och viskar i ens öra det som den andra personen behöver höra.

En av de etiska reglerna när det gäller mediumskap är att inte pracka på en person vad andevärlden vill berätta, man går helt enkelt inte fram till en vilt främmande person eller till en vän och talar om att: din mormor säger att du ska skärpa till dig, eller din avlidna make finns runt omkring dig. Det här är tabu och får inte förekomma. Men när man kanske inte vet att man är medial eller överhuvudtaget öppen för andevärlden då är det inte lätt att värja sig mot när de säger till andra genom dig. Nu handlar det inte om det som jag skrev förut utan mer när guiderna kommer med vänliga råd och tips för hur man ska gå vidare på sin livsväg på ett bra och kärleksfullt sätt.

I mitt eget fall har det inte gjort något och det är inget jag har mått illa av som jag kommer ihåg, det har heller inte kommit fram budskap som någon annan mått dåligt av. Känner ni igen er i det här så säg åt era guider att fråga er först innan de hjälper till, när du känner att du säger saker som du inte vet eller kan veta något om så stanna upp och fråga dig själv varifrån det kommer. Är det från en guide, ängel eller någon närstående? Eller är det så att det är från dig själv och din förmåga att se in i framtiden? Att förstå sin gåva är många gånger nyckeln till att kunna hjälpa till bättre eller om man inte vill det här, kunna stoppa sig innan man börjar kanalisera utan att veta om det.

Det är ert val hur ni vill gå vidare och kom ihåg att ingen, varken guide, ängel, ande eller kraftdjur  kan tvinga er att göra saker, de kan bara uppmärksamma er på att de finns där och att de vill hjälpa er.

kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20

Välkomna att ringa

 

Lenomandorakel

Ryttaren

Det här kortet symboliserar nyheter, besökare eller förändringar. Det visar på att något är på väg som händer i den närmsta framtiden och att det finns rörelse i händelsen som gör att det går framåt.

Det är på väg nya saker i ditt liv, det kan vara en ny kärlek, en gammal kärlek som kommer igen, ett nytt arbete eller en ny livsförändring. Det här är på väg att hända nu den närmaste framtiden och är något som ger dig positiva svar när du mest behöver dom. Var beredd på en förändring i ditt liv, omfamna förändringen för den kommer att vara till ditt bästa även om du inte kan se det när det händer. Ta emot nyheterna du får med en analyserande blick och se hur de bäst kan främja dina intressen. Ta emot besökare med öppna armar, de kommer till dig för att de tycker om dig och dina energier.

 

Kraftdjursbudskap

Eldsalamander

arbetar för den mexikanska regnmodern genom att locka molnen att regna.

Gräl eller sprickor i kärlek eller familj kan läka.

 

Ha en underbar söndag

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.