Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 2/8

4

Att övertyga en skeptiker…

Först vill jag tacka för alla tips om vad man kan skriva och kommer att skriva om de olika områdena. Bränderna spar jag med eftersom jag fortfarande inte förstår allt som händer och varför det händer. Hur det har påverkat energierna och att det fortfarande är ett så färskt sår i våra hjärtan och moder jord. Sedan har ni som jag sett tagit tre dagars semester 🙂 men nu är jag tillbaka-

Så till det här med att övertyga en skeptiker.

Jag gör det inte och kommer aldrig att göra det på ett sådant sätt att jag trycker ned det jag får till mig i halsen på dom eller försöker missionera för mitt sätt att se på saker och ting.

Under de år som har gått sedan jag gick ut med att jag först gick en utbildning för att bli certifierat medium till dagens datum har jag fått höra diverse. Allt i från att det är demoner jag pratar med, jag är dum i huvudet, jag lurar människor, jag hittar på, jag ser syner ( det gör jag ju i för sig 😀 ), inte nog med att jag lurar människor jag tar dessutom betalt, listan kan göras hur lång som helst.

För det mesta väljer jag att strunta i det här men jag måste erkänna att ibland kliar det i fingrarna på att trycka till dom rejält med saker jag får till mig när de står och säger till mig de här sakerna. Här har jag fått bita mig i tungan när jag blir påhoppad och har egentligen lust att tala om för dom att deras mormor står bakom och ber om ursäkt för att de är otrevliga.

Men sedan finns det gånger när jag inte struntar i en skeptiker och det är när det börjar gå till rena personangrepp. En man som jag träffade på en tillställning och som tydligen försökte flörta med att säga att “jag tycker inte om vad du gör” och “jag tycker det är rent lurendrejeri det du håller på med”. Jag kan väl säga att det inte är en bra raggningsreplik att dissa någons jobb om man försöker flörta men han förstod det tydligen inte. Då gick jag in och sade att “det rör mig inte i ryggen om du gillar det jag gör eller inte och du sitter här och kallar mig bedragare och lögnare när du stöter på mig?” Konversationen efter det kan jag säga blev väldigt kort 😀

Eller som en person som kallar sig kristen som talade om för mig att jag pratade med demoner, att jag skulle sluta med det annars kom jag till helvetet. Mitt svar där var att du tror på en man som enligt din tro gick på vatten, förvandlade vatten till vin, uppstod från de döda och kunde få lama att gå och så vill du inte tro på att dina nära och kära är i närheten av dig och vill prata med dig och tala om att de älskar dig. Återigen blev konversationen väldigt kort efter det. Jag respekterar andras trosinriktning och där är jag benhård på att få den respekten tillbaka.

Att vara skeptiker är sunt, jag är nog den största skeptikern av alla och jag är väldigt noga med vem jag anlitar när jag behöver hjälp. Jag går inte på vad som helst och jag ogillar skarpt när man kör med coldreading men det betyder inte att man behöver vara elak eller nedlåtande.

Sedan  kommer vi till de som är rädda, där brukar samtalet börja med när jag talar om vad jag jobbar med: jag tror inte på det där. Nej det är helt ok svarar jag, du får tro på vad du vill. Då kommer det igen, jag tror inte på det där. Så jag svarar för det mesta samma sak igen. Sedan tar det ca fem minuter och så kommer det: men jag har bott i ett spökhus och känt på mig saker sedan jag var liten. Då går jag in och förklarar och berättar om mitt arbete, ser jag att det finns intresse eller de frågar mig om saker så förklarar jag min syn på andevärlden och vad jag har varit med om och hur jag var som liten. Det är alltid skönt att se i deras ögon att en del av rädslan försvinner och ersätts av nyfikenhet i stället. För man behöver inte vara rädd för andevärlden och där är nog min största mission som jag ser det. Att få de som är rädda att förstå sin gåva och börja utforska den, men jag prackar aldrig på någon mina erfarenheter och kunskaper.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-19.

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

Tid

Det här kortet symboliserar att tid kommer att passera, tid har passerat, dåtid, nutid, i framtiden att tiden är här eller att man ska ta vara på sin tid.

När du tycker att tiden står still och inget händer, se vad som saktar ned dig eller får dig att stå still, gör dig sedan av med det och gå vidare. När du tycker att det tar för lång tid för saker att hända, fråga dig varför? Fråga dig om du kan göra något åt saken eller om det gäller kärlek och en annan person varför det tar tid för den personen att komma till dig. Se de bakomliggande orsakerna för att ge tiden en chans att göra sitt. Det kan vara läkning, lärande eller något som måste hända för att slutresultatet ska bli bra. Har du för lite tid? Se vad du behöver ta bort i ditt liv som tar för mycket tid och som inte betyder något i slutändan, behöver du verkligen städa den dagen du har bestämt eller kan du helt enkelt sitta i soffan en dag och titta på tv, sitta i soffan eller gå ut i skogen för att i stället ladda batterierna. Använd tiden väl och för att du ska må så bra som möjligt.

 

Kraftdjursbudskap

Snögås

flyttar från Arktis under vintern och förebådar snön. Dra dig bort från stress och överarbete en tid och låt omvärlden klara sig själv.

 

 

Ha en underbar dag

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.