Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 27/7

4

I dag kära vänner är det totalt stopp i huvudet.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om och behöver lite inspiration från er. Ge mig tips på ämnen att skriva om för jag har ingen aning och andevärlden är tyst. Ibland blir det så här, inget kommer fram och jag sitter bara och drömmer mig bort 😀 jag ska ha storseans på söndag ( brukar vara virrig ett par dagar innan) och det kan vara därför eller så är det för att det är fullmåne och månförmörkelse eller så är det för att jag helt enkelt inte får fram något 😀

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 16-18

Välkomna att ringa.

 

Lenormandorakel

Brevet

Det här kortet symboliserar ett meddelande, ett dokument, information, ett paket, ett svar eller en utmärkelse.

Det svar du väntat på så länge är på väg, det svar som du undrat över länge är på väg. Rör det sig om ett arbete förvänta dig ett positivt svar, rör det sig om kärlek förvänta dig att du får höra det du vill höra och som du känt på dig länge. Informationen kommer när du minst anar det och gör dig glad. Vi på andra sidan har hört dina böner och gör vårat bästa för att det ska hända så fort som möjligt. Ha förtroende för oss, vi runt omkring dig, dina hjälpare, vill ditt bästa.

kram

 

Kraftdjursbudskap

 

 Flygande hund

Egyptens flygande hundar överlevde i förseglade gravkammare och i tempel. Ditt umgängesliv får en rivstart och gamla vänner hör av sig till dig med inbjudningar.

 

 

Ha en underbar Frejas dag

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Hej Aldarana, första gången jag kommenterar här. Först och främst vill jag tacka för dina dagliga budskap, ger en härligt start på dagen. Sen bara ÄLSKAR jag kortleken du använder – de är väldigt harmoniska…inger ett lugn på ngt sätt.

  Skrivtorka kommer emellanåt, historierna om dina skottar är för härliga och jag skrattar högt varje gång… Skulle också vilja ha ett gäng “galningar” som är med mig överallt (nu har jag iof ett gäng galningar i mitt riktiga liv -hehehehe) .
  Önskar att jag vore medial på något sätt. Har en väldigt bra magkänsla så det är väl min egenskap. Är väldigt fascinerad av änglar och olika väsen och har snöat in på det mer och mer. Har även köpt en tarotbok som jag ännu inte funnit någon ro att ta tag i. Har lite att rensa i mitt huvud först, men snart så. Tycker du är väldigt inspirerande och ser fram emot dina inlägg.
  Om du vill så får du gärna berätta om dina kortlekar, någon händelse som du “sett” men inte ville kännas vid först, Tycker dina barn (om du har några) att din gåva är jobbig? Dina nära och kära? HUr gör du för att övertyga skeptiker? (jag menar nu inte att du går och prackar på folk din gåva, utan mer folk som både vill och inte vill tro på detta)

  Oavsett så är din blogg fantastisk.
  Kramar fr ett sommarvarmt Göteborg

  • Tack för feedback, och för tips och jag vill även tacka för att du följer min blogg och tycker om min blogg, ha en underbar dag kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.