Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 26/7

8

Att kunna se sin egen potential.

Genom åren har jag mött personer, både kunder och vänner som har svårt att se sin egen potential. Det kan vara allt i från det andliga till vad de vill arbeta med. Många gånger får jag höra att “jag skulle vilja göra det här men jag vet inte om jag klarar det” eller “om ett år vill jag arbeta med det jag vill göra”. Varför skjuta fram det? Se det i nutid och försök nå din dröm.

I de flesta fallen ser jag en enorm potential i den här personen, dolda talanger som bara väntar på att få komma fram, jag ser framför mig en starkt person som skulle kunna vända sitt liv och leva på drömmen de har. När jag talar om det så möts jag för det mesta av skeptiska svar, men jag klarar inte av det, hur ska jag kunna leva på det? Varför skulle jag kunna göra det här när andra gör det bättre?

Den lilla personen vi har inom oss som talar om att vi inte är värda något eller klarar av något är helt plötsligt väldigt högljudd.

Vi varken törs eller vill se våran egen potential.

För det här gäller mig själv också, jag har många gånger funderat på hur jag kan vara så förmäten att jag ger andra råd, att jag kan jobba med det jag gör och vägleda andra. Varför min medialitet skulle kunna hjälpa andra när det finns de som är mycket kraftfullare i sina budskap än mig.

Jag behöver när jag dippar som många av er se min fulla potential.

För mig är ett sätt att se min potential att få feedback från mina kunder eller vänner, det behöver inte vara att de hör av sig till mig och säger hur duktig jag är, utan mer om jag har haft en kund en lång tid och både hör och ser den oerhörda resa de har gjort. Där jag och andevärlden har hjälpt dom på resan. Där jag och andevärlden har plockat fram deras potential och fått dom att se den själva. Där de har gjort en resa som i slutändan ger dom mer självförtroende och en inre styrka.

 

Den feedbacken ger mig en boost och att jag förstår att jag kan göra skillnad till det bättre i en persons liv, den känslan att ha hjälpt en person att se sitt eget vackra jag är nästan beroendeframkallande 😀 Den känslan att vara enormt stolt över personen och vara lite som en mamma när barnet har tagit sina första steg utan att snubbla är för mig den största glädjen i mitt arbete.

Vad är ert sätt att se er egen potential?

Vad är ni duktiga på och vad vill ni göra?

Vilka är era egna största styrkor och hur kan ni göra för att växa er starkare?

Kan andevärlden hjälpa er på traven i form av guider och andra hjälpare?

Har ni stått framför spegel och talat om hur vackra ni är och att ni kan göra mer än det ni tror?

Börja redan i dag på er resa att se er egen potential med att skriva ned era positiva och negativa sidor, ni ska få se att de positiva överväger med ett stort antal när ni är ärliga med er själva och inte försöker att se ned på er själva eller förminska er egen förmåga. Fyll på den här listan så fort du får en chans och läs sedan igenom den efter en månad.

Ni är mycket mycket bättre än ni tror och kan göra fler saker än ni tror. Sikta mot stjärnorna och håll den kursen stadigt uppåt även när det svajar lite. Och låt ingen trycka ned er bara för att den personen inte klarar av att se sin egen potential.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

 

Björn

Det här kortet symboliserar styrka, hälsa och försvar, finanser och mat.

Se din egen styrka, var den björnmamma som försvarar sina ungar, ta fram din styrka när du behöver den och låt inga andra trycka ned den. Du är stark, du klarar av det du vill göra och du kommer att gå stärkt ur den svårigheter du har haft eller har. När livet slår ner dig ta fram björnen inom dig och res dig och ryt. Har du en auktoritär person i närheten av dig, se varför den har en vilja att trycka ned dig och låt sedan den vetskapen göra dig starkare. I dig själv finns den här styrkan och du kan plocka fram den när som helst oavsett om det gäller kärlek eller arbete.

Kram

 

Kraftdjursbudskap

Fågel Fenix

Den gyllene fågel som i österländsk mytologi brann upp vart femhundrade år och återföddes ur askan.

Han säger att små mirakel faktiskt sker – misströsta inte

 

 

 

Ha en underbar torsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Anette Bjärnstedt den

  Tack för intressant läsning ❤ 💕 och budskapet ❤

  • aldarana den

   Tack själv lilla gumman, ha en underbar helg kram

 2. Madeleine den

  Tack gör ettklocktent budskap, så mitt i prick just nu för mig! Tack! 🙏🏼❤️☀️😇

  • aldarana den

   Tack själv och ha en underbar helg kram

 3. 🌞 den

  Tack Lena och trevlig hel🤗

  • aldarana den

   Tack det samma kram

 4. 🌞 den

  Helg😇😊

 5. Marie den

  Tack❤ önskar dig en undetbar söndag!

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.