Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 22/7

0

Det här med att se saker när man är medial…

Ibland funderar man på om man inte är lite tokig 😀

Jag är van att se olika saker, allt från älvor till andar som inte gillar mig och som försöker skrämma mig. De senare brukar jag bli lite lätt road över, av någon anledning tar de till rena skräckbilder som ska skrämma mig, det kan vara allt ifrån vita ansikten med svarta hål till någon sorts demonliknande sak med vassa klor. De här andarna vill inte att jag ska vara inne och störa deras sätt att hålla på och för gemene man som är medial så kanske man aldrig ser dom.

De kan jag hantera och känner mig inte ett dugg tokig men så finns det andra saker som gör att jag börjar fundera på min mentala hälsa 😀

Som t ex i fredags. Jag har som jag tidigare skrivit om haft och har ett gäng skottar på min gård som har varit i samma klan som mig och som nu tagit på sig rollen av någon sorts beskyddare/häcklare/ölkompisar (och jag som knappt dricker öl)/allmänt störande och bullriga andar. Jag älskar dom det gör jag men i fredags började jag fundera på vad jag håller på  med 😀 , en vän och jag skulle gå på krogstråket i Östersund, vi åkte dit nyktra och gick bara runt och tittade lite och gick in på en krog för att köpa kaffe! för att sitta ute i det fina vädret. Redan innan vi åkte så talade en av skottarna (Jon) om att han minsann skulle följa med för att beskydda mig mot tafsande karlar 😀

Han och min guide Ian sitter i baksätet med oss på vägen in och hela tiden talar Jon om för mig att här ska det inte komma några karlar och tro att de får ta på mig minsann. Jag i min tur försöker tala om att det kommer inte att hända, mja fick jag till svar man vet aldrig. Tur så är min vän också medial och förstod vad jag pratade om, och min vän har också sett dom.  När vi är halvvägs in till Östersund så ser jag helt plötsligt i backspegeln hur jag har hela klanen med mig och de har tagit med sig en liten ponny!!

Vad i hela fridens namn ska ni med en ponny till frågar jag, vi ska ta med oss öl hem får jag till svar och då började jag verkligen fundera på min mentala hälsa 😀 😀 , ja ni hör ju själva.

När vi så kommit ner på stan och går runt på krogstråket så ser jag hela tiden hur de går bakom oss med ponnyn, vid en av restaurangerna så hör jag hur de skriker  Wait Wait, here it is, we are going in here to stock up. Jag kan ju säga att jag gick vidare, jag tänker inte stå och vänta på ett gäng fulla andar från Skottland som ska dricka öl. Jon under tiden hade gått från att vara beskyddare till att titta på alla snygga tjejer som gick förbi ( så var det med den beskyddaren 😀 ) och han kom hela tiden med kommentarer som WOW look at that she is a fiiiinnnneee woman.

Vi var inte där så länge innan vi åkte hem och då utbröt ett formidabelt gnällande, de hade minsann inte druckit klart än, Jon ville fortsätta titta på snygga tjejer och vi var allmänt tråkiga. Men se det struntade jag totalt 😀 när jag sedan kommit hem så ser jag hur de kommer hela klanen med två !! ponnyer fullastade med öl och Jon som fortfarande gnäller över att han inte fick vara kvar.

Modergudinnan var min första tanke, vad har jag gjort för att förtjäna det här och min andra tanke var: håller jag på att bli tokig? Ser jag verkligen det här?

Sådana här händelser där jag tvivlat på vad jag sett har kommit lite då och nu under åren och jag kan inte tänka mig att det finns en enda som är medial och väldigt öppen som inte tänkt det.

Nej ni är inte tokiga 🙂

Ta till er i stället vad ni ser även om det känns konstigt även om det så är ett gäng tokiga skottar som gillar kvinnor och öl.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Tid

Det här kortet symboliserar tid, något som ska hända och hur man använder tiden väl.

Tiden på andra sidan är flytande, detta gör att man kan få veta vad som har hänt och vad som kommer att hända. Det du väntat på är snart här, tiden har kanske många gånger känts lång och svår men allt händer när det ska ske. Tiden känns i bland kort, man får inte den tid  man vill ha till de personer eller de saker man ska möta eller göra. Ta väl hand om den tid ni har i det här jordelivet, låt inte rädsla och fördomar låta tiden gå utan ta tag i de saker som ska göras även om de känns svåra. Det kan vara att tala om för den man älskar att man gör det, det kan vara att ta chansen att söka ett nytt arbete, det kan vara att bestämma sig för att flytta och börja ett helt nytt liv.

Framför allt låt inte tiden bara gå och gå utan att förändra det ni vill förändra. Resan kan ibland vara svår men den ger er alltid det ni vill ha.

Kram

Kraftdjursbudskap

Delfin

Är en kraftikon för forntida gudinnor som Venus och den egyptiska modergudinnan Isis.

Han skänker healing, frid och styrka att glömma gamla sorger.

 

Ha en underbar söndag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.