Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 20/7

6

Det är ingen som har missat att det brinner runt om i Sverige

En fruktansvärd katastrof för djur och människor. I dag kommer inga kort eller förutsägelser. Jag vill istället att vi fokuserar på att skicka styrka till de tappra män och kvinnor som bekämpar elden runt om i Sverige.

Att vi ser till att folk inte grillar eller tänder öppna eldar. Att vi alla hjälper till så gott det går i den här fruktansvärda hettan för både våra svaga och djuren. Fortfarande finns det människor som lämnar sina hundar i bilen med rutorna uppvevade fast det är så varmt. Vi måste börja agera.

Be vilka gudar eller gudinnor ni hör till att komma med regn utan åska. Nedanför om ni klickar på bilden är en regnsång som ni kan spela.

Ta hand om er därute i värmen och skicka kraft och styrka till våra hjältar som går på knäna nu.

Kram

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Anette Bjärnstedt on

    Tack ❤ för dina ord och synpunkter ja det behövs verkligen vanligt regn utan åska. Är ca 3 mil från branden i Hälsingland

  2. Äntligen fler som har vaknat. Jag dagligen flera gånger om dagen om just massor regn. Och radera bort sol fan förstör allt !

    • Det är bra att du ber om regn, jag har hållit på i över två veckor med olika medel för att få fram regn och jag vet att vi är många som gör detsamma. Vi får nu hoppas på att regndiserna lyssnar på oss. kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.