Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 13/7

4

Fredagen den trettonde.

Den har fått rykte om sig som en otursdag. Själv har jag aldrig förstått det, jag har alltid tyckt det varit en magisk dag. Det här ryktet började spridas på 1800-talet och kom igång ordentligt på 1900-talet när en författare skrev om börspaniken på Wallstreet i boken Friday the thirteen. Men det här kan härröra ända till Jesus tid då de var tretton till bordet när Judas förådde Jesus, även vikingarna hade tretton till olyckstal när Loke dök upp på ett gästabud som den trettonde gästen.

Tempelriddarna förråddes fredag den trettonde av den franske kungen  Filip IV av Frankrike som var skuldsatt upp över öronen av ordern och hade övertalat påven Clemens V till att få ett godkännande. Det var fredagen den trettonde oktober 1307.

För mig är det här en magisk dag och för att tillföra magin ytterligare så är det mörkermåne i natt. Mörkermånen börjar få mer och mer betydelse för mig, den är på ett sätt kraftfullare än fullmånen när det gäller magi och inatt blir det ceremoni där jag släpper det gamla och för in det nya. Det är en natt där älvorna dansar och där energierna är mystisk och magiska. Den här natten är också mer betydelsefull än midsommarnatten för mig. Så inatt kära vänner ska ni gå ut i mörkermånens sken och släppa det ni har gått och burit på och ta in det nya. Gå in i nya energier som passar er bättre och släpp taget om saker ni inte behöver längre i ert liv. Ha en magisk fredag den trettonde och en magisk mörkermåne natt.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-18.

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

Ringen

Det här kortet symboliserar, giftermål, förhållande, löften, åtaganden, partnerskap, unioner, att slutföra något och beundran.

Med denna ring tager jag dig….

Nu är tiden inne för att gifta sig, gå in i ett förhållande, ge löften om kärlek, gå in i partnerskap vare sig det är i kärlek eller affärer. Ringen är en symbol för kärleken i ett förhållande vare sig det är till en kärlek eller en vänskap. Vårda dina vänner, vårda din kärlek. Var inte rädd för att kärlek både till dig själv och andra.

Det besvärliga i förhållandet eller när kärleken är ny och osäker kommer att rätas ut och du ser vägen framåt och den lycka det kommer att föra med sig.

Kram

 

Kraftdjursbudskap

 

Lax

I indiansk mytologi var laxens sommarens moder som simmade hundratals mil hem för att lägga ägg.

Någon från det förflutna gör dig glad.

 

Ha en underbar Frejas dag

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Tack Lens !!!!! Ska ta dej på orden😇 för fredagen den 13 är för mej förknippad med olycka några gånger i livet, och själv säger jag att de är min otursdag😇.
    Kramis och ha de riktigt gott🤗

    • Då är det dags att vända den trenden, gör fredag den trettonde till din turdag i fortsättningen, kram och ha en underbar dag

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.