Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 11/7

9

Ensam.

Jag valde för ca nio månader sedan att skilja mig från min make efter tjugo år. Det var ett beslut som hade vuxit fram under några år och jag kände mig redo att gå vidare. Det har inte varit lätt minst sagt både praktiskt och känslomässigt. Något som förundrade mig var hur ensam jag kände mig nästan på en gång. Andevärlden är ju med med hela tiden så på det planet var jag inte ensam, men att inte ha en fysisk person bredvid sig efter så lång tid gjorde saker och ting komplicerade. Först och främst det här med att laga mat, jag måste tvinga mig själv nu att verkligen laga mat och inte bara äta det som är lättsamt. Det andra var rent praktiskt, det finns begränsningar för vad jag klarar av rent styrkemässigt och hantverksmässigt och det stör mig oerhört att jag t ex inte lärt mig att byta en vattenpump, tapetsera (fast det gjorde jag ändå 😀 ) och som idag när jag skulle lägga in en korkmatta i förrådet. Tur man har ett stort svärförråd att ta till, men nu ligger det i alla fall där, inte snyggt men jag fixade det själv.

 

Att vara ensam för mig är frihet, jag kan göra vad jag vill och när jag vill (förutom att mina katter och hundar dikterar mycket av mitt liv 😀 ) och jag ångrar inte att jag tog det här steget.  Men ibland bara ibland så önskar jag att jag hade en stor stark karl här som jag får hunsa runt när jag behöver flytta en mangel som väger femtio kilo eller ska sätta upp lagerhyllor som väger lika mycket sammanlagt. Men har jag klarat mig så här långt så fixar nog det sig också.

Med det sagt så har jag inte gett upp om kärleken. I mitt arbete möter jag många som med mig har valt att vara ensamma, har valt att bryta upp och som nu letar kärleken både aktivt och kanske inte ens letar alls.

Jag tror på att den rätta finns för oss därute, att den här kärleken finns som man önskar och som tar en med storm. Enligt min vetskap så kommer den också när den är menad och det är här det blir svårt ibland. Man vill gärna ha den nu men kanske inte är redo på en massa plan som inte rör känslor.

 

Det bästa sättet att vänta in den här kärleken är enligt mig själv att bara ta hand om sig tills dess. Att njuta av sin ensamhet och frihet så mycket man kan (om man inte som jag har två katter som tror de är kung och drottning i mitt hushåll). Att göra saker man tycker om, att unna sig att göra något som kanske är lite dyrare, att vara rädd om sig, att veta att man är värd en partner som älskar en villkorslöst, att känna sig vacker, att känna sig som en liten barn ibland, att få känna sig lite olycklig ett tag. Ja att vara sig själv helt och hållet.

För det kommer att komma en dag när kärleken knackar på och det är då när man ska samsas med en annan människa igen som de verkliga utmaningarna kommer åter.

Kram

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Tärningarna

Det här kortet symboliserar en risk, spel, val, framtida förändringar och ett ta ett steg framåt utan att veta vad som kommer.

Vad inte rädd för att välja nu, välj det som passar dig och inte andra, var inte rädd för framtida förändringar se bara till att de är dina och inte andras förändringar. Ta en risk i kärleken, vad är du mest rädd för där? Dina egna rädslor? Det är tid att ta risken att kärleken kommer in i ditt liv och faktiskt är bra. Vill du ha ett nytt arbete? Gör valet att börja med att söka ett nytt arbete. Vet du att valet, risken, spelet eller den framtida förändringen är bra. Ta risken att gå vidare i ditt liv mot nya mål och mot att du mår bättre.

 

 

Kraftdjursbudskap

Bi

Biet har alltid betraktats som gudarnas budbärare och  måste därför upplysas om familjenyheter.

Goda nyheter är på väg via e-post, brev eller telefon.

 

 

Ha en underbar onsdag

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

9 kommentarer

 1. Tack så klokt tänk. Ja du just jag har gott igenom mycket . Man veta man har nu.. Det i sig är trygghet. . Sen så har inte funnit väg med ett ovanligt delema. . Jag är faktura människa . Tills dess är jag täpt. Har nog det som har vart kamp. . Och är skeptisk till den sortens kärlek faktiskt. .

 2. Hej!

  Att vara ensam är det bästa som finns. Då menar jag på kärleksfronten. Kan inte förstå varför folk jagar runt efter någon partner eller går och väntar på den rätte. Personligen tycker jag kärleksrelationer är underutvecklande och ger inte mig något alls. har svårt att förstå att det är så livsviktigt för de flesta.

  • Ja vi är alla olika på den punkten och inget är enligt mig fel, det är som jag skrev viktigt att ta hand om sig vare mig vill ha en kärleksrelation eller inte. Ha en underbar dag kram

 3. Anette Bjärnstedt on

  Ja den rätta finns, har haft honom. Men han dog ifrån mig i augusti förra året.
  Så ensam är jag med. Tycker just nu för det mesta att det är skönt. Även om jag saknar honom. ❤ 💕 kramar

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.