Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 9/7

0

Livets Träd

 

Symboler.

Runt omkring oss finns massor med olika andliga symboler som vi dras emot och som nästan översvämmar oss. Det är från olika religioner och trosinriktningar. Vare sig du är kristen, muslim, buddist, häxa, asatroende så finns det alltid symboler som visar på vad man tror på.

Så är det även med guidernas vägledning till oss, när jag började prata med mina guider och änglar så var det i början väldigt mycket i bilder. Jag såg bild på bild och förstod i början inte mycket av de budskap jag fick till mig själv. Efter ett tag började jag också undra om alla guider var likadant klädda 😀 kvinnorna visade sig med långa klänningar i olika färger och männen alltid som väldigt stora och kraftfulla. Jisses vad sexistiskt det är där hos guiderna tänkte jag varför kan inte en kvinna komma i krigsmundering och en manlig guide i klänning 😀

Fatimas hand

 

Mina guider visar sig väldigt mycket för vad de är för mig, Ian är en skotte, detta för att visa mig i en form jag tycker om och som jag är van att se honom från ett annat liv. Kiara min portvakt visar sig alltid som en grekisk krigarkvinna med ett spjut i handen, min själguide är en gammal indian ovs. De visar sig så för att jag ska förstå vad de har för roll i mitt liv. När det kommer till andras guider som jag pratar med så är det inte alls nödvändigt att de visar sig för sina “personer” som de visar sig för mig.

T ex när det kommer fram en kvinna med lång böljande vit klänning och som har vitt hår och känns väldigt överjordisk så vet jag att då är personen jag pratar med medial och att den här guiden vill prata om dennes andliga resa, är kvinnan grönklädd med grönt hår är det healing det gäller. När det kommer en kraftfull man eller kvinna i krigarutrustning som ser ganska skräckinjagande ut så gäller det för det mesta en portvakt (skyddsguide).

Änglar har jag ett litet komplicerat förhållande med när de kommer, jag trodde inte på änglar alls innan jag började med det här, tyckte till och med att det var lite löjligt med änglar. Det här får jag äta upp varje gång de kommer till mig, helt demonstrativt visar de sig som enormt stora ( finns det inga små änglar kan man undra 😀 ) och alltid alltid så slänger de ut med vingarna så de fyller hela rummet, sedan lyser de så man får ont i ögonen. Jag vet när jag blir tillrättavisad så jag får helt enkelt stå ut med att de visar sig så 🙂

Pentagram

Så olika färger betyder olika saker för mig, grönt= healing. Vitt och lila = andlighet, medialitet. Rött=passion, smärta, moder jords inre, krigarinna. Blått= vatten, känslor ovs

Sedan visar mina guider också olika symboler när de ger budskap och det här hade jag väldigt svårt att förstå i början och än i dag får jag ibland fråga vad sjutton dom menar. Det kommer nya symboler för mig med jämna mellanrum som jag behöver förstå för att kunna förstå budskapen jag får.

T ex så visar de mig alltid ja, nej eller en varning i vägskyltar 😀 , när jag får en fråga om t ex en man och andevärlden tycker att nix pix den är inget att ha för kunden så slänger de upp en stoppskylt två centimeter från min näsa, är mannen någotsånär okej så får jag en varningsskylt uppslängt i nyllet. Av någon anledning så verkar de som att det är roligt att visa mig skyltarna så nära 😀

Triple Moon

Vid ja är det en tumme upp och vid nej en tumme ner.

De symboler jag ser är mina hjälpmedel, andra kanske ser helt annorlunda men ändå får fram samma budskap som mig, vissa kanske inte ser några symboler alls utan hör bara röstar medan andra kanske bara får in känslor. Inget är fel när man börjar prata med sina guider det gäller bara att förstå de symboler som de ger just dig. För dig kanske grönt betyder något helt annat, eller du kanske ser guiderna helt annorlunda än jag. När ni börjar prata med era guider, änglar och andra hjälpare och de visar er bilder, förstår ni inte så fråga vad betyder det här?

Var inte rädda för att fråga dom, det är ett livslångt lärande att förstå sina symboler och ju bättre förståelse man har för dom desto bättre kan man också tolka budskapen man får till sig.

För att läsa mer om de olika symbolerna jag har lagt in här, klicka på bilderna.

Vegvisir

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

 

Parken

Det här kortet symboliserar en öppen offentlig plats, ett återseende, en konsert, affärsmöte, ett kalas, en fest, en picknick och en viloplats.

De närmaste veckorna eller dagarna kommer ett kärt möte att ske, ett möte du längtat efter ett tag och som du sett fram emot, det kan vara en vän, en kärlek eller möte med nära och  kära. Det här mötet kommer att andas frid, ro och lycka för det har varit på gång ett längre tag och vi dina hjälpare har satt bollen i rullning för att det här mötet ska ske. Gamla sår läks, gamla gräl glöms och det andas en känsla av lycka över mötet.

Nu är också dags att gå ut i det offentliga livet, gå på en konsert, ett kalas, varför inte ta en picknick i det gröna? Eller lägg dig bara på gräsmattan i en park en stund och titta på himlen. Det här kortet visar att det dags för frid, ro och lycka i ditt liv.

 

Kraftdjursbudskap

Korp

Korpen är vikingarnas fadergud Odens fågel och tvillingkorparna Hugin och Munin tjänstgjorde som hans minne.

Snart hittar du eller får tillbaka ett föremål du nyligen förlorade.

 

Ha en underbar dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.