Lenormandorakel och krafdjursbudskap 8/7

8

Varför dras man till den andra dimensionen?

 

I hela mitt liv har jag dragits till den andra sidan, det började som liten med att jag var fascinerad av de spökhistorier min pappa berättade för mig, när vi åkte i bilen kunde han berätta om hus som det spökade i och jag var trollbunden av det han sa. När jag var i tonåren försvann det här lite (pojkar kom in i bilden 😀 ) men fortfarande sökte jag något genom antingen anden i glaset ( inte att rekommendera) och att vi kompisar satt och berättade att det spökade hos någon. Det var hela tiden med skräckblandad förtjusning som vi lyssnade på varandra när vi berättade den ena historien efter den andra.

Min första riktiga erfarenhet av att få kontakt (som jag kommer ihåg) var när jag var i en skog och helt plötsligt kände jag en närvaro, det var så otroligt starkt att jag bara visste att någon stod och tittade på mig. Det var en rätt skrämmande känsla måste jag erkänna och jag gick tillbaka till mitt sällskap rätt snabbt. När jag berättade om händelsen så slog de bara bort det med att det säkert var något djur som stod och tittade på mig.

Det här har fortsatt  i vågor i hela mitt liv ända tills jag äntligen tog tag i min mediala gåva. Sedan gick det fort och på bara några år har jag gått från att säga att “jag kan inte prata med andar, det är det bara andra som kan göra” till att prata med dom dagligen 😀

Varför då denna dragning?

Jag vet faktiskt inte, men jag vet att om jag stoppade nu skulle jag inte känna mig hel. Kanske var det ett tag en slags dödsångest, att man ville veta att det fanns något efter döden. Kanske var det mina guider, skyddsänglar och nära och kära som pockade på. Kanske en känsla av magi när man kan prata med ett väsen som ingen annan kan se.

Det jag vet är att jag har hittat rätt, innan det här så arbetade jag med i stort sett allt, från personlig assistent, egen företagare ( hade en lanthandel), snickare och kassörska. Jag har aldrig trivts med det jag arbetat med innan, det var ett sätt att få in pengar och det närmaste jag kom till att verkligen trivas var arbetet med min affär.

Jag kan inte gå tillbaka, det är det här arbetet jag ska göra och där jag bäst kan hjälpa andra. Den här dragningen till den andra dimensionen och mitt lärande (som fortfarande pågår) gör att jag äntligen får arbeta med det jag var menad att göra och som jag älskar.

Varför dras du till den andra sidan? Är det för att få svar? Är det för att hjälpa andra? Är det för den magiska känslan det ger? Är det för att du känner dig trygg där? Det kan vara alla orsaker och kanske en helt annan men fråga dig själv vad du vill få ut av kontakten med andra sidan. Räcker det med spådomar är det helt ok eller vill du förkovra dig? Ingen anledning är fel men stoppa inte upp dig själv om du känner en dragning till att lära dig mer och kunna hjälpa andra.

Du kan göra det, den enda som sätter begränsningar för dig är du själv

kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

 

Hjärtat

Det här kortet symboliserar lycka, kärlek, känslor, passion och tillgivenhet.

Kärleken är på väg in i ditt liv med stormsteg, det väller in en kärleksvåg över världen som du får ta del av. Ingen är undantagen, det är dags att gamla karmarelationer läks, det är dags för själsfränder att mötas och sluta cirkeln, det är dags att känna lycka för att den här energin ska fortsätta från gräsrotsnivå till världspolitik. Vi har sett hur världen blivit en kallare plats och har vänt vinden mot kärlek.

Du är värd den kärlek du vill ha, den lycka och den frid som följer med det. Öppna ditt hjärtchakra så det blir vidöppet och tillåt dig själv att ta del av den här kärleksvågen som sveper fram, ta in den kärlek som kommer utan rädsla och var viss om att vi som stöttar dig i andevärlden vill det som är bäst för dig. Du behöver bara göra en sak…

Öppna ditt hjärta för kärlek.

Kraftdjursbudskap

Ökenräv

Den lilla ökenräven har enorma öron för att märka fiender på långt håll.

Lyssna till vad folk runt om dig menar snarare än säger; var öppen för nya allianser.

 

 

Ha en underbar söndag

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

  1. Jag följer min väg alltid gjort i det andliga. Sen håller jag inte med dem. Synlighet inte när gäller andra en mig själv. Öppnar inte i för väg den saken är klar helt onödigt. Öppensinad kan man vara ändå. . Men klockrent är det. Återstå se om individen träder fram el inte. . Tills dess klarar jag mig utmärkt på egen hand.. Men är alltid kul vad energier säger. Styrker mig enu mera. . Kram !

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.